Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mămică la aproape 41 de ani. Copilul este pe jumătate spaniol

29 iulie, 2021
19 cor png png

Campioana noastră din generaţia de aur a gimnasticii româneşti a născut chiar în perioada în care se desfăşoară Olimpiada de la Tokyo.

Emoţii mari pentru sportivii români prezenţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi pentru cei rămaşi acasă. Printre ei, şi pentru fosta campioană la gimnastică Corina Ungureanu, care tocmai a devenit mămică în secret, Nouă luni de zile şi-a ascuns sarcina, iar acum, cu o lună înainte de-a împlini vârsta de 41 de ani, a adus pe lume un băieţel.

"Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!", a scris Corina Ungureanu pe contul ei de socializare în dreptul unui instantaneu care surprinde cel mai tandru contact cu nou-născutul.

2 gimnasta corina ungureanu a devenit mamica 1 jpg jpeg

Carlos s-a născut la 5 ani de când părinţii lui s-au cunoscut pe un teren de golf, unde mama lui îşi exersa mâna de începătoare, iar tatăl lui, spaniol get-beget, era instructor. Foarte discreţi cu viaţa lor personală, Corina Ungureanu şi Santiago Muñoz nici n-au dat de bănuit că aşteaptă un copil.

18 gimnasta corina ungureanu a devenit mamica 17 jpg jpeg

Fostele colege s-au grăbit s-o felicite, printre ele fiind şi Monica Roşu, proaspătă mămică şi ea, ori Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, dar şi antrenorul Nicolae Forminte.

Corina Ungureanu parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, fiind campioană europeană la sol în 1998 şi obţinând de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999). După ce s-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin, a lucrat iniţial ca antrenoare cu o grupă de copii din Anglia. Ulterior, s-a întors în România şi a încercat chiar să aibă un cuvânt în politică, din partea UNPR, care a desemnat-o preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova, apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului. După ce a lăsat deoparte politica,Corina Ungureanu şi-a frunctificat o pasiune mai veche, golful, cu care cocheta din 2011, devenind între timp şi membru de onoare la Lac de Verde-Breaza. 

Acum e şi antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}