Fosta iubită a lui Frank Sinatra spune adevărul despre artist: “Nu-i plăcea ca femeile lui să muncească!”

3 decembrie, 2021
7 ei doi jpg jpeg

O hippioată preocupată doar de alimentaţia vegetariană şi meditaţiile pe care le făcea nu părea deloc potrivită unuia dintre cei mai mari cântăreţi ai tuturor timpurilor, însă Irene Tsu a picat la fix în viaţa lui Sinatra imediat după divorţul acestuia de Mia Farrow. Cel puţin asta spune ea...

Actriţa de origine chineză şi-a publicat, acum doi ani, autobiografia A Water Color Dream: The Many Lives of Irene Tsu, în care a scris despre cariera ei hollywoodiană, colaborările pe care le-a avut cu John Wayne, Doris Day şi Jimmy Stewart, dar şi despre idila cu Frank Sinatra.

Femeia de 77 de ani susţine că a avut o relaţie “pasională şi plină de aventuri”, întinsă pe doi ani, cu nimeni altul decât Sinatra. Tsu a declarat că l-a întâlnit pe Frank la un hotel din Miami, la finele anilor ’60. El avea 50 şi ceva de ani, iar ea de-abia era trecută de 20 de ani şi în căutare de lucru. Starleta a fost invitată de managerul ei la un prânz unde erau nume mari din showbiz şi unde îşi putea extinde şi ea relaţiile profesionale.   

“Îmi amintesc o masa lungă, la care stăteau opt sau nouă persoane”, a declarat ea pentru Fox News. “Şi deodată am auzit o voce. Nici măcar n-a trebuit să ridic privirea ca să-mi dau seama că era a lui Sinatra. Era o voce care se impunea în întreaga încăpere, iar eu nu-mi puteam lua ochii de la el”, a continuat aceasta.

Întâlniri pline de pasiune

Tsu nu şi-a dat seama dacă el a observat-o pe ea în acea zi. Cert e că s-au întâlnit din nou într-un club privat din Beverly Hills, la vreo lună distanţă. “Avea nişte ochi albaştri minunaţi! Te pierdeai în ei pur şi simplu! Era atât de relaxat şi de plin de farmec! Pur şi simplu, te captiva!”, a conchis fosta actriţă.

Artista în devenire a primit ulterior un telefon de la cineva care doar a informat-o: “Iei cina cu Frank în seara asta. La 7.30. Să nu întârzii! El e foarte punctual”. După care Irene s-a dus rapid la cumpărături ca să-şi ia ceva frumos pe care să-l poarte la asemenea întâlnire specială.

Odată îmbrăcată, Tsu a primit alt telefon. De data asta era chiar Sinatra. “Mi-a zis: «Iubito, nu ştiu dacă ştii, dar s-a anunţat divorţul meu azi şi sunt papparazi peste tot lângă casa mea. Plec în deşert. Şi vreau să vii şi tu cu mine» Aşa a început totul...”, a declarat ea.

“A fost un weekend magic!”, şi-a amintit ea. “M-a instalat în Camera Roz, care era a Miei, şi mi-a spus că, dacă nu-mi place culoarea, pot s-o schimb. Şi am schimbat-o într-un galben ca untul.”

Sfârşitul aventurii

Diferenţa de vârstă de aproape 30 de ani dintre ei a început să se simtă destul de rapid. “Mergeam la cele mai scumpe restaurante, iar eu comandam câte un morcov. El era foarte politic, iar eu nu eram deloc interesată de subiectul acesta. Aşa că nu prea aveam discuţii profunde. El simţea din plin tensiunea la care era supus şi suferea din cauza insomniei”, a continuat Irene dezvăluirile.

“Nu-i plăcea ca femeile lui să muncească. Îmi spunea că-mi putea da el orice voiam. «Vrei maşină? Îţi dau maşină! Vrei o casă? Bijuterii? Spune-mi doar ce vrei şi vei primi!» Dar eu nu eram acel gen de femeie. Eu mă mulţumeam de minune cu bicicleta mea şi cu joburile pe care le aveam. Era prea strict pentru mine.”

După ce s-au despărţit, Tsu s-a măritat cu regizorul ungur Ivan Nagy, în 1971. Iar Sinatra s-a însurat cu cea de-a patra lui soţie, Barbara Sinatra, în 1976, cu care a şi rămas până la finalul vieţii lui, în 1998.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg