Fosta iubită a lui Mel Gibson a ajuns falimentară

21 februarie, 2014
rtr2qdoa jpeg

După ce s-a zbătut să facă bani pe spinarea actorului american, şantajându-l în diverse ocazii, Oksana Grigorieva a ajuns la fundul sacului. Deunăzi, ea a cerut să fie pusă sub protecţia legii falimentului.

După ce s-a zbătut să facă bani pe spinarea actorului american, şantajându-l în diverse ocazii, Oksana Grigorieva a ajuns la fundul sacului. Deunăzi, ea a cerut să fie pusă sub protecţia legii falimentului.

În 2011, la finalul controversatului proces pentru custodia Luciei, fetiţa pe care a conceput-o cu Mel Gibson, Oksana Grigorieva a obţinut în urma unei înţelegeri a celor două părţi suma de 750.000 de dolari. Numai că aceşti bani îi vor fi plătiţi în rate până în anul 2016.

Aşa se face că, la trei ani de la semnarea acelei înţelegeri, rusoaica a rămas fără bani şi a solicitat să fie plasată sub protecţia legii falimentului, potrivit site-ului TMZ.com.

În documentele depuse la tribunal, ea a declarat venituri de 48.000 de dolari, sub forma unor bunuri şi proprietăţi, dar şi datorii de 438.000 de dolari.

Grigorieva afirmă că trebuie să primească redevenţe pentru cântecele şi tablourile pe care le-a creat.

image

Deşi veniturile ei lunare includ pensia alimentară de 20.000 de dolari pe lună care îi este plătită de Mel Gibson şi pensia alimentară de 2.500 de dolari pe lună care îi este plătită de actorul Timothy Dalton, cu care are un fiu, Oksana Grigorieva spune că aceşti bani nu sunt suficienţi pentru a-şi achita datoriile.

În aceleaşi documente, Grigorieva afirmă că cea mai mare parte a datoriilor sale provin din cheltuielile de judecată pe care le-a acumulat în timpul disputei în justiţie cu Mel Gibson. Iniţial, ea primise o ofertă de 15 milioane de dolari de la Mel Gibson pentru a pune capăt acelui proces, în 2010, însă a refuzat-o.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}