Fosta iubită a lui Mel Gibson a ajuns falimentară

21 februarie, 2014
rtr2qdoa jpeg

După ce s-a zbătut să facă bani pe spinarea actorului american, şantajându-l în diverse ocazii, Oksana Grigorieva a ajuns la fundul sacului. Deunăzi, ea a cerut să fie pusă sub protecţia legii falimentului.

După ce s-a zbătut să facă bani pe spinarea actorului american, şantajându-l în diverse ocazii, Oksana Grigorieva a ajuns la fundul sacului. Deunăzi, ea a cerut să fie pusă sub protecţia legii falimentului.

În 2011, la finalul controversatului proces pentru custodia Luciei, fetiţa pe care a conceput-o cu Mel Gibson, Oksana Grigorieva a obţinut în urma unei înţelegeri a celor două părţi suma de 750.000 de dolari. Numai că aceşti bani îi vor fi plătiţi în rate până în anul 2016.

Aşa se face că, la trei ani de la semnarea acelei înţelegeri, rusoaica a rămas fără bani şi a solicitat să fie plasată sub protecţia legii falimentului, potrivit site-ului TMZ.com.

În documentele depuse la tribunal, ea a declarat venituri de 48.000 de dolari, sub forma unor bunuri şi proprietăţi, dar şi datorii de 438.000 de dolari.

Grigorieva afirmă că trebuie să primească redevenţe pentru cântecele şi tablourile pe care le-a creat.

image

Deşi veniturile ei lunare includ pensia alimentară de 20.000 de dolari pe lună care îi este plătită de Mel Gibson şi pensia alimentară de 2.500 de dolari pe lună care îi este plătită de actorul Timothy Dalton, cu care are un fiu, Oksana Grigorieva spune că aceşti bani nu sunt suficienţi pentru a-şi achita datoriile.

În aceleaşi documente, Grigorieva afirmă că cea mai mare parte a datoriilor sale provin din cheltuielile de judecată pe care le-a acumulat în timpul disputei în justiţie cu Mel Gibson. Iniţial, ea primise o ofertă de 15 milioane de dolari de la Mel Gibson pentru a pune capăt acelui proces, în 2010, însă a refuzat-o.

Foto: Wenn



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg