Fosta iubită îi ia apărarea lui Amber Heard

9 iunie, 2016
The Society Of Sloan Kettering Cancer Center 2010 Fall Party jpeg

Săptămâna trecută, a ieşit la iveală faptul că Amber fusese reţinută pentru violenţă domestică, în urmă cu câţiva ani, după ce a fost agresivă, într-un aeroport, cu partenera ei de viaţă de pe atunci, Tasya van Ree. Informaţii, care sigur nu o ajutau pe Amber să-şi construiască cazul împotriva actualului soţ, Johnny Depp.

În 2010, pe când formau un cuplu. Amber şi Tasya

Dar iată că după zile întregi de tăcere, fosta parteneră a lui Amber Heard, respectiv fotografa Tasya van Ree, rupe tăcerea şi sare în apărarea lui Amber, dezminţind toate informaţiile apărute în prezent în presă, dar şi cele de acum câţiva ani, referitoare la incidentul nefericit din 2009.

Astfel, Tasya insistă cu faptul că totul a fost înţeles greşit, şi atunci şi acum, şi că presa dar şi nişte sus-puşi ar fi făcut în aşa fel încât Amber să fie trasă la răspundere pentru fapte pe care nu le-a comis. ”În 2009, Amber a fost acuzată pe nedrept pentru un incident care a fost interpretat greşit şi mediatizat excesiv de doi indivizi în poziţii înalte”, a declarat Tasya recent printr-un comunicat.

Nu ştim la cine se refera Tasya prin ”indivizi în funcţii înalte”, însă ştim că aceasta afirmă cu vehemenţă că zvonurile cum că Amber ar fi o persoană violentă sunt false. ”E dezamăgitor să văd cum integritatea lui Amber şi declaraţiile ei sunt puse la îndoială. Amber este uimitoare, onestă şi frumoasă şi am un respect foarte mare pentru ea. Am trăit împreună cinci ani frumoşi şi suntem apropiate şi-n prezent”, a mai declarat Tasya prin respectivul comunicat, emis acum câteva zile.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg