Fosta prima-doamnă a Americii, externată din spital pentru a petrece ultimele clipe acasă! A refuzat tratamentul

16 aprilie, 2018
World Series   Los Angeles Dodgers v Houston Astros   Game Five jpeg

Barbara Bush, fosta primă-doamnă a Americii, este grav bolnavă şi a refuzat să mai primească tratament medicamentos. În vârstă de 92 de ani, soţia preşedintelui George H. W. Bush a cerut să fie externată pentru a-şi putea petrece ultimele clipe din viaţă în casa sa din Houston, Texas.

Barbara Bush (92)

În ultimii ani, Barbara Bush a dus o luptă asiduă cu boala Basedow-Graves, care face parte din spectrul bolilor tiroidiene autoimune. Însă, în ultima vreme, în ciuda internărilor dese în spital, starea ei de sănătate nu s-a îmbunătăţit, ci dimpotrivă. Aşa se face că, zilele trecute, fosta primă-doamnă a Americii a cerut externarea şi a refuzat tratamentul medicamentos. ”După o serie de internări, şi după ce s-a consultat cu familia şi doctorii, Doamna Bush, în vârstă de 92 de ani, a decis să nu mai urmeze un tratament medicamentos şi să fie îngrijită acasă”, se arată scris într-un comunicat oficial.

Ea a fost transportată către reşedinţa sa din Houston, Texas, pentru a-şi trăi ultimele clipe alături de familia sa. ”Este înconjurată de familia care o adoră şi apreciază mesajele şi rugăciunile care îi sunt adresate”, mai spune o sursă din anturajul doamnei Bush, într-o conversaţie telefonică pentru postul de televiziune CNN.

Soţii Bush

Amintim că soţii Bush sunt căsătoriţi încă din 1945 şi au cea mai longevivă căsnicie din rândul cuplurilor prezidenţiale. George H. W. Bush a fost cel de-al 41-lea preşedinte american. În prezent, preşedintele american are 93 de ani şi are, de asemenea, într-o stare de sănătate precară. Acesta este ţintuit într-un scaun cu rotile, având o formă gravă de Parkinson, şi are dificultăţi în a se exprima.

Soţii Bush şi patru din cei şase copii ai lor, în 1956.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia