Fosta soţie a lui Charlie Sheen şi-a pus copiii în pericol. Ce s-a întâmplat?

17 noiembrie, 2016
charlie sheen png

Reprezentanţii poliţiei din Utah au confirmat, ieri, că Brooke Mueller şi gemenii pe care îi are cu fostul soţ, actorul Charlie Sheen, au fost găsiţi în siguranţă. Iată ce s-a întâmplat!

Charlie, Brooke şi gemenii lor, pe când erau o familie fericită

Pe 16 noiembrie, dimineaţa, dispeceratul poliţiei a primit un apel alarmant din partea unei femei care s-a prezentat drept mama lui Brooke Mueller. Îngrijorată, femeia apelase serviciul de urgenţă pentru a anunţa că fiica sa a fugit de acasă şi că-n maşina pe care o conduce sunt şi cei doi copii ai ei cu actorul Charlie Sheen.

Ulterior, poliţia i-a găsit pe cei trei, dar şi pe bona copiilor, în Nephi, Utah. Imediat cum au fost găsiţi, copii au fost înapoiaţi familiei îngrijorate, în timp ce Brooke a fost internată într-un spital pentru o evaluare psihică. Din păcate, poliţia nu a oferit mai multe detalii despre starea psihică a femeii, pe motiv că o investigaţie este în curs.

Noi am mai aflat, însă, şi că Brooke şi-a făcut apariţia, marţi seară, într-un bar din Salt Lake Cit, desculţă şi murdară şi că, acolo, a avut o altercaţie cu bona copiilor. Despre toate acestea a povestit chiar un martor, menţionând şi că, ulterior, Brooke a oprit la mai multe hoteluri din oraş în căutarea unei camere.

Brooke a fost prinsă, însă, miercuri, după ce aceasta a mers la o spălătorie, avându-i pe gemenii Max şi Bob în maşină. Aparent, unul dintre ei ar fi ţipat să nu se sune la poliţie, căci îi va lua de lângă mama lor.

Cât despre Charlie Sheen, actorul a asistat neputincios, timp de două zile, la această căutare. Întrebat fiind, de către jurnalişti, despre acest incident, actorul s-a mulţumit să spună că nu vrea decât să-şi recupereze copiii: ”Eu nu vrea decât să-mi aduc copiii, în siguranţăm, acasă. Nu am niciun detaliu despre ce s-a întâmplat”.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg