Fosta soţie a lui Gyuri Pascu: "Nu ştiu dacă îşi dorea să fie salvat"

4 octombrie, 2016
Daniela Marin Gyuri Pascu jpeg

Daniela Maria Marin a scris un mesaj emoţionant pe blogul personal, inserând dezvăluiri şocante despre fatidica noapte în care Gyuri Pascu a părăsit această lume.

Daniela Marin şi Gyuri Pascu

Fosta soţie a lui Gyuri Pascu, Daniela Maria Marin,  povesteşte că fostul ei soţ nu a fost niciodată prieten cu mersul la spital, refuzând mai de fiecare dată intervenţia unui cadru medical.

"Nici că l-a mai convins cineva să meargă la vreun control, nici la neurologie, nici la cardiologie, nici măcar să-şi facă obligatoriile analize de sânge. De fapt, dacă mă gândesc bine, în afară de analizele obligatorii făcute în 2003, pentru că altfel nu ne înscria copilul la şcoală, omul ăsta a refuzat orice alt control sau analiză medicală până în 2010, când a fost accidentul vascular cerebral," scrie Daniela pe blongul ei.

Fosta soţie a artistului susţine că nu medicii au fost vinovaţi pentru moartea lui. Cântăreţul s-a simţit bine în acea noapte, după plecarea primei ambulanţe.

image

„Niciun medic nu are nicio vină. El a făcut exact aşa cum a vrut. Desigur, dacă profesional vorbind a omis să mai facă ceva doctoriţa care a venit cu prima salvare, să se acţioneze în consecinţă… nu e treaba mea. Asta nu-l ajută pe Gyuri şi din păcate, părerea mea e că nu va ajuta pe nimeni altcineva decât pe doamna în cauză. Dar, când a venit dumneaei, Gyuri îşi revenise complet. Chiar am şi zis că e ca în sala de aşteptare la stomatologie când, de frică, nu te mai doare nimic. Nici măcar ceea ce denumea atac de panică nu a avut loc în prezenţa doamnei doctor. I-a explicat ce simţea, i-a răspuns la întrebări… Chiar mă uitam cu speranţă că atunci parcă uitase de panică complet. Şi după ce am condus-o la poartă şi-apoi m-am întors, Gyuri era bine,” scrie fosta soţie a cântăreţului.

Citeşte întregul mesaj aici.

Daniela Marin susţine că artistul urma să plece a doua zi la Târgovişte, dar se poate ca el să nu-şi fi dorit cu adevărat să fie salvat de către medici.

"Nu ştiu dacă s-ar fi putut salva, nu ştiu dacă îşi dorea să fie salvat, chiar dacă, cu mare speranţă şi încredere, aştepta să treacă noaptea ca să mergem a doua zi la Târgovişte, la acupunctură", a relatat Daniela.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG