Fosta soţie a lui Prince vorbeşte despre consumul lui de droguri

16 martie, 2017
Mayte 2 jpeg

Mayte Garcia pregăteşte o carte de memorii în care atinge cele mai delicate subiecte despre viaţa alături de legenda muzicii, plecată dintre noi anul trecut

Mayte pregăteşte o carte de memorii despre viaţa cu Prince.

Prince s-a căsătorit cu dansatoarea Mayte Garcia în 1996, în acelaşi an, pe 16 octombrie, ea dăruindu-i un fiu, pe care l-au numit Ahmir Gregory - dar pe care l-au pierdut la doar o săptămână de la naştere, fiindcă se născuse cu sindromul Pfeiffer. Căsnicia lor a mai durat până în 1999. Astfel, în memoriile pe care le pregăteşte şi din care revista People a obţinut un extras, Mayte spune că nu crede că Prince a reuşit să treacă niciodată peste moartea fiului lor. "Nici nu ştiu cum poate cineva să treacă peste aşa ceva. Nici eu n-am reuşit", spune ea.

Mayte a atins şi subiectul consumului de droguri - un subiect aşteptat de fanii starului, care au aflat la moartea lui că acesta se lupta cu dependenţa de stupefiante. "Eu nu l-am văzut niciodată drogându-se", a spus ea. "Nu voia să-l văd făcând asta. Sunt convinsă că ştia ce reacţie aş fi avut dacă l-aş fi văzut făcând aşa ceva. Pe de altă parte, da, au fost dăţi când îmi spunea că îi e rău sau are migrene. Privind în urmă şi rememorând cu maturitatea de acum aceste episoade, îmi dau seama că acolo era vorba despre altceva", spune Mayte, referindu-se la consumul de droguri. Cel mai suspect dintre episoade s-a întâmplat la doar câteva săptămâni de la nunta lor, când bodyguardul artistului a sunat-o ca s-o anunţe că Prince fusese dus de urgenţă la spital, în stare inconştientă, pentru a i se face spălături stomacale. Explicaţia pe care el i-a adus-o atunci lui Mayte a fost că... amestecase aspirina cu vinul. Din păcate, Prince n-a putut scăpa nici în anii următori de viciul drogurilor, care i-a adus sfârşitul.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg