Fosta soţie a lui Trump, ofertă colosală pentru a participa la un reality show

8 mai, 2017
Valentine's Day And Birthday Party For Ivanka Trump jpeg

Fosta soţie a lui Trump este curtată pentru un celebru show de televiziune şi i se oferă o mică avere pentru a reveni pe micile ecrane. Ivana Trump, mama lui Eric, a Ivankăi şi a lui Donald Trump Junior este din nou în centrul atenţiei, căci frumoasa blondă de 68 de ani are o oferă de nerefuzat pentru participarea la show-ul "Celebrity Big Brother".

Ivana poate scoate la iveală secretele lui Donald Trump.

Fostul model a mai apărut în ultimul sezon al show-ului, care a fost difuzat pe Channel 4 în 2010, înainte ca franciza să fie mutată pe Channel 5, în anul următor. Şi, odată cu dorinţa producătorilor de a aduce vechi celebrităţi în acest reality show, pentru a doua oară, se pare că Ivana Trump a primit şi ea o ofertă cu multe zerouri. Mai exact, Ivanei i s-au oferit nici mai mult, nici mai puţin de 2 milioane de lire sterline pentru a reveni în televiziune. Ceea ce face ca ea să fie şi mai dorită în show este tocmai faptul că a fost cândva soţia actualului Preşedinte al Americii, Donald Trump.

Ivana are trei copii cu Donald Trump.

Cam atât de dornici sunt producătorii reality show-ului să o aibă pe mama primei fiice de la Casa Albă în show, încât ar scoate din buzunare o sumă colosală. Asta pentru că fosta doamnă Trump ar avea posibilitatea să dezvăluie anumite informaţii despre preşedinte şi va garanta o audienţă mare. Chiar o sursă a declarat pentru Star Daily: "Există şanse ca Ivana să dezvăluie informaţii intime sau jenante despre Donald. Îl cunoaşte destul de bine. Pentru că sunt divorţaţi, este puţin probabil să se abţină atunci când va primi întrebări despre el." Mai mult, aceeaşi sursă a declarat că unele lucruri care vor ieşi la iveală pot cauza o ruptură în căsnicia actuală a preşedintelui cu Melania, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Donald şi Ivana au fost căsătoriţi din 1977 până în 1992.

Aşa că, ar fi bine ca cei de la Casa Albă să fie cu ochii pe Ivana, căci imaginea şi integritatea lui Donald Trump ar putea fi ciufulite în urma prezenţei fostei soţii la acest reality show: "Pentru prima dată, cei de la Casa Albă ar trebui să fie cu ochii pe CBB. Ceea ce va spune Ivana în casă ar putea provoca probleme serioase în căsnicia lui Trump".

Foto: Getty, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia