Foste prietene, actuale rivale

21 ianuarie, 2011

A fost o vreme când erau ca două surori, cele mai bune confidente, partenere de shopping, nelipsite de la petrecerile fiecăreia şi unite… pe viaţă. Acum nu-şi mai vorbesc, nu se mai sună nici de zilele de naştere, ba chiar se evită cât pot de mult.

A fost o vreme când erau ca două surori, cele mai bune confidente, partenere de shopping, nelipsite de la petrecerile fiecăreia şi unite… pe viaţă. Cel puţin, asta credeau atunci, când nimic nu părea să le tulbure relaţia. Numai că anii au trecut şi din diverse pricini de discordie, toate acestea au dispărut. Acum nu-şi mai vorbesc, nu se mai sună nici de zilele de naştere, ba chiar se evită cât pot de mult. Cât despre îngropat securea nici nu poate fi vorba! Ce anume le-a dus la dezbinare vedeţi în continuare.

Jennifer Aniston şi Chelsea Handler

Deşi s-au înţeles de minune ani în şir, Jennifer s-a declarat a fi dezamăgită de prietena ei. Protagonista din “Friends” s-a distanţat Chelsea de îndată ce aceasta s-a folosit de emisiunea pe care o realizează pentru a o ataca în mod repetat pe Angelina Jolie. Evident, Handler credea că, astfel, îi face un favor lui Aniston, care încă mai tânjeşte după fostul ei soţ, Brad Pitt. Numai că Jennifer n-a privit cu ochi buni intenţiile acesteia întrucât, spune ea, nu vrea să reinflameze acest subiect, tocmai de dragul lui Brad. În cele din urmă, singura confidentă de nădejde a lui Aniston se dovedeşte a fi în continuare actriţa Courteney Cox.

Paris Hilton şi Nicole Richie

Petrecăreţe şi fete de bani gata, cele două blonde păreau a se potrivi perfect. Aveau aceleaşi gusturi, preocupări şi aceleaşi idealuri în viaţă: să se distreze, să fie la modă, mereu populare şi mereu… scandaloase. Numai că viaţa lor n-a fost chiar atât de simplă pentru fostele partenere din show-ul „Simple Life“. Odată ce fetele n-au mai fost pe aceeaşi lungime de undă, Nicole ajungând la concluzia că a copilărit suficient şi că a venit timpul să se maturizeze, Paris a fost scoasă din ecuaţie. Ba mai mult, ea a fost şi marea absentă de la nunta lui Nicole, pentru simplul motiv că n-a fost invitată.

Gwyneth Paltrow şi Madonna

La cuţite au ajuns şi Gwyneth (38) şi Madonna (52), deşi acum câtţiva ani prima mărturisea în „V Magazine“ că: „Cu bune şi cu rele, Madonna e o constantă în viaţa mea. E ca şi cum am avea legătură karmică“. Ba mai mult, nu o dată Gwyneth vorbea despre ea ca despre o soră mai mare. Şi, totuşi, din 2010, cele două dive nu-şi mai vorbesc. Şi asta de când Madonna s-a supărat din cauza faptului că prietena ei cea mai bună dădea declaraţii presei cu privire la divorţul ei de Guy Ritchie. Deşi bine intenţionată, Paltrow a fost înlăturată din rândul prietenilor de suflet al Reginei Pop.

Rihanna şi Katy Perry

Cele două cântăreţe lasă impresia că ar fi cele mai bune prietene. Chipurile, îşi fac destăinuiri, se sfătuiesc şi chiar fac schimb de opinii în ceea ce priveşte ţinuta de scenă. Numai că, în culise, apropiaţii lor spun că amiciţia lor e doar de ochii lumii, doar o manevră de marketing. În definitiv, dacă ar fi fost atât de apropiate, de ce ar fi lipsit Rihanna de la nunta lui Katy cu Russell Brand? E-adevărat că Rihanna le-a oferit drept cadou de nuntă şi ca să-şi scuze absenţa de la ceremonial o vacanţă de patru zile în Tokyo, la Hotelul Mandarin Oriental, care a costat-o 60.000 de dolari. Dar prietenie sau nu, cele două au mult mai mult de câştigat din asocierea numelor lor.

Gayle King şi Oprah Winfrey

Sunt nedespărţite de ani buni şi tot de atâta timp neagă că ar fi mai mult decât prietene. Gurile rele spun că ar fi chiar partenere, dar Oprah a infirmat de fiecare dată că ar fi lesbiană. Ea a mărturisit că are, într-adevăr, o relaţie ieşită din comun cu Gayle King, care nu-i este doar o simplă prietenă, ci mama căreia i-a simţit lipsa în copilărie. Şi, cu siguranţă, Gayle nu-i este doar o simplă prietenă, din moment ce Oprah i-a oferit drept cadou un apartament în centrul New York-ului, cu trei dormitoare, trei băi şi un living imens, achiziţionat la preţul de 7,1 milioane de dolari. Relaţia lor însă pare să nu mai fie tocmai la fel de bună, iar cadourile generoase oferite de Oprahh n-ar fi decât nişte tentative de a-şi răscumpăra nişte greşeli. Iar cârcotaşii spun că e doar o chestiune de timp până ce ele o vor lua pe drumuri separate.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg