Foste regine ale frumuseţii

26 noiembrie, 2012

Frumuseţe fără bătrâneţe, am putea spune. La cât de frumoase şi de celebre sunt acum, nu ne-am mirat să aflăm că, în tinereţe

Frumuseţe fără bătrâneţe, am putea spune. La cât de frumoase şi de celebre sunt acum, nu ne-am mirat să aflăm că, în tinereţe, au făcut ravagii în concursurile de Miss. Iată cum arătau celebrităţile în postura de regină a frumuseţii!

Zeiţa italiană a filmului, Sophia Loren, este, la 78 de ani, un sex-simbol, la fel cum a fost şi când a participat la Miss Italia, în 1950, ajungând până în finală. A mai câştigat locul 2 la concursul Miss Roma, în 1951. Ea este exemplul perfect că frumuseţile de odinioară nu pot fi întrecute.

Michelle Pfeiffer este şi acum o frumuseţe greu de trecut cu vederea. Actriţa cu ochi hipnotizanţi, cu zeci de nominalizări şi trofee câştigate, se laudă cu titlul de Miss Orange County primit în 1978. A participat, de asemenea, şi la concursul de frumuseţe Miss California.

În reminiscenţele concursurilor de frumuseţe, am descoperit-o şi pe regina reality-show-ului, Oprah Winfrey. Nu insistăm pe titlul de „cea mai bună persoană din lume“ sau pe premiile Emmy câştigate, ci pe tiara de Miss Black Tennessee primită în 1971. Deşi nu a ajuns în finalele Miss Black America, Oprah a cucerit cu totul altfel „ţara tuturor posibilităţilor“.

A răvăşit minţile bărbaţilor cu rolul din Instinct primar şi nu numai. Fost model, Sharon Stone se numără printre cele mai sexy staruri de la Hollywood şi pe bună dreptate. Nu a devenit Marilyn Monroe, cum îşi dorea de mică, dar a luat titlul de Miss Crawford County, Pennsylvania, şi a fost desemnată regina liceului în 1975.

Vanessa Williams a câştigat o tiară „grea“, cea de Miss America, în 1984. Mai mult, a fost prima femeie de origine afro-americană care a câştigat un concurs de frumuseţe. Din păcate, anumite fotografii nud cu ea, scoase la iveală de Penthouse, au forţat-o să renunţe la titlu.

Pasiunea pentru culori, costumele extravagante şi imaginea de păpuşă multitalentată par a fi o frustrare din trecut pentru Katy Perry. În copilărie, a participat la tot felul de concursuri de frumuseţe, fără genele false şi bronzul artificial specifice astăzi concursurilor de miss. A ieşit, însă, pe locul 2 de fiecare dată.

Halle Berry a fost o Miss în repetate rânduri: Miss Teen All American (1985), Miss Ohio USA (1986), Miss USA (1986). Acum, este o actriţă de Hollywood faimoasă. Frumoasă, frumoasă, dar pe când, totuşi, o tunsoare diferită?

Are două divorţuri la activ, dar nu ştim să fi fost o nevastă disperată şi în afara platoului de filmări. Eva Longoria este, acum, o actriţă de nota zece foarte modestă. Înainte să fie faimoasă, fostul model a purtat tiara de Miss Corpus Christi, în 1988, pe când avea doar 16 ani. Dar parcă Eva e mai seducătoare acum, nu?

Foto: flavorwire.com, afterelton.comRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg