Foşti iubiţi care au fost nevoiţi să lucreze împreună

18 octombrie, 2017
FotoJet (8) jpeg

După ce s-au iubit pasional, şi-au spus “Adio!” în viaţa reală, însă nu şi pe ecran, unde li s-a propus să continue să formeze un cuplu sau măcar să lucreze împreună. Şi au acceptat oare?  

Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult

image

S-au întâlnit la filmările peliculei X-Men şi au devenit un cuplu pe nesimţite. Şi-au continuat fericiţi relaţia pe întreaga durată a seriei respective, până în august 2014, când şi-au anunţat despărţirea. Actriţa a fost destul de mult afectată de faptul că, după cinci ani de idilă, i-a spus „Adio!” iubitului ei, mai ales că acest lucru s-a întâmplat la finalul serialului The Hunger Games, când era deja copleşită de emoţii.

Odată ce s-a mai obişnuit cu gândul despărţirii, lui Jennifer nici prin gând nu i-a trecut că ea şi Nicholas se vor mai reuni vreodată. S-a întâmplat în 2015, când au fost distribuiţi amândoi în X-Men: Apocalypse şi, surprinzător sau nu, au făcut amândoi o treabă minunată, nu au cauzat conflicte pe platoul de filmare şi s-au înţeles de minune.

Cameron Diaz & Justin Timberlake

image

Cele două superstaruri s-au întâlnit la Nickelodeon Kids Choice Awards, în 2003, şi au reuşit să formeze o pereche superbă până în decembrie 2006. Iar după despărţirea lor au rămas amici sau cel puţin n-a existat niciodată o tensiune vizibilă între ei. Nici măcar în 2011, când au jucat împreună în Bad Teacher şi Cameron arăta parcă mai sexy ca niciodată.

Bineînţeles că au început să apară zvonuri legate de o aventură între cei doi, în timpul filmărilor, însă chiar dacă a exista ceva între ei, totul s-a încheiat în doi timpi şi trei mişcări, având în vedere că ambele vedete sunt căsătorite acum cu altcineva şi cât se poate de fericite.

Blake Lively & Penn Badgley

image

Au cunoscut faima împreună, în timp ce jucau împreună în serialul Gossip Girl. La fel de bine, au devenit un cuplu în viaţa reală, exact aşa cum erau şi pe micul ecran. Însă relaţia lor n-a durat decât trei ani, încheindu-se în 2010. Cu toate astea, Blake şi Penn au continuat să arate cât se poate de fericiţi în serial, ca pereche minunată ce formau, fără să lase impresia că ceva era în neregulă între ei în viaţa reală. Nişte adevăraţi profesionişti!

Rachel McAdams & Ryan Gosling

image

Au devenit un cuplu în timp ce filmau împreună The Notebook, lucru care i-a mirat pe mulţi, având în vedere că tot ce reuşeau să facă în pauzele dintre cadre era să se certe crunt. Oricum au reuşit să rămână o pereche chiar şi după ce au terminat colaborarea la filmul care i-a reunit, adică câţiva ani buni. În 2007, au anunţat că şi-au luat “Adio!” unul de la altul fără să vorbească vreodată public despre motivul despărţirii.

Cu toate că păreau amândoi împăcaţi cu acest lucru, se pare că lui Rachel nu i-a picat deloc bine că Ryan i-a şi găsit înlocuitoare la scurt timp după separarea lor. El s-a însurat cu frumoasa Eva Mendes şi are doi copii cu ea, în timp ce McAdams a fost atât de geloasă încât n-a mai apărut în niciun film alături de fostul ei iubit, cu toate că agentul ei aproape că bătuse palma ca actriţa să-i dea din nou replica lui Ryan pe marele ecran.

Jennifer Garner & Michael Vartan

image

Au jucat împreună în Alias, serialul care a scos-o din anonimat pe Jennifer, iar după ce a actriţa a divorţat de actorul şi scenaristul Scott Foley şi-a îndreptat privirile spre colegul ei de breaslă care-i dădea replica în serial. În august 2004, idila lor s-a încheiat, Michael fiind cel care a spus public că ei pur şi simplu lucrează mai bine ca prieteni, nu ca iubiţi. Şi aşa şi era! Au continuat să lucreze împreună timp de câţiva ani, după finalul relaţiei lor amoroase şi totul a părut OK între ei. Cel puţin pe ecran…Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg