Foşti prietenoşi! Ce staruri au păstrat o relaţie apropiată şi după despărţire?

27 ianuarie, 2016
colaj vedete jpeg

Faptul că nu mai există iubire între aceste vedete nu înseamnă că trebuie să existe ură. Aceste celebrităţi au demonstrat că pot rămâne prieteni în ciuda faptului că relaţia lor amoroasă nu a funcţionat! Iată-i pe cei care au reuşit să păstreze relaţii cordiale şi după despărţire!

Cameron Diaz şi Justin Timberlake

image

Cei doi actori s-au cunoscut la Nicklodeon Kids` Choice Awards, 2013. La puţin timp de la acest eveniment, Cameron şi Justin au început să se întâlnească. Relaţia lor a durat până în decembrie 2006, când cei doi au anunţat că s-au despărţit.

Cu toate acestea, Cameron şi Justin au păstrat o relaţie strânsă, de amiciţie. „Sunt prietenă cu foştul meu iubit. Am investit sentimente în oamenii care au investit, la rândul lor, sentimente în mine”, a declarat, la un moment dat, Cameron.

Demi Moore şi Bruce Willis

image

S-au căsătorit în noiembrie 1987 şi din mariajul lor au rezultat trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah. La cinci ani după ce s-a născut Tallulah, cei doi au anunţat că vor divorţa. Totuşi, au intentat divorţ doi ani mai târziu, în octombrie 2000.

Bruce şi Demi au rămas în relaţii atât de bune, încât Bruce s-a împrietenit cu viitorul soţ, pe atunci, Ashton Kutcher şi era nelipsit în casa lui Demi Moore.

Courtney Cox şi David Arquette

image

Cei doi actori s-au căsătorit în iunie 1999 şi au împreună o fetiţă pe nume Coco Riley Arquette. În 2010, Courtney şi David au anunţat că se despart, dar rămân prieteni. Şi aşa a fost, cei doi au rămas în relaţii bune şi sunt şi partneri de afaceri, ocupându-se împreună de Coquette Productions. Divorţul celor doi s-a pronunţat tocmai în mari 2013.

Kate Hudson şi Chris Robinson

image

Cei doi s-au căsătorit în 2000, însă mariajul lor nu a rezistat decât şase ani. Şi deşi relaţia lor amoroasă a eşuat, Kate şi Chris au anunţat că au rămas în relaţii bune şi că-şi cresc băieţelul în armonie. Divorţul lor s-a pronunţat tocmai un an mai târziu, în luna octombrie.

Avril Lavigne şi Deryck Whibley

image

S-au cunoscut pe când ea avea 17 ani. Relaţia amoroasă, însă, şi-au început-o doi ani mai târziu, când artista avea 19 ani. În 2006, Avril şi Deryck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, organizate în Montecito.

Căsnicia lor a durat trei ani. În septembrie 2009, cei doi au anunţat că s-au despărţit şi că urmează să semneze actele de divorţ. Şi chiar dacă au ajuns în acest punct, artista a vorbit foarte frumos despre fostul ei partener de viaţă, mărturisind că au rămas în relaţii foarte bune.

Ryan Phillippe şi Reese Witherspoon

image

S-au cunoscut în martie 1997 şi-n doar un an au ajuns şi la logodnă. Un alt an mai târziu, adică în luna iunie a anului 1998, cei doi s-au căsătorit lângă Charleston, South Carolina. Au împreună doi copii: Ava (1999) şi Deacon (2003).

În octombrie 2006, Witherspoon şi Phillippe au anunţat că se despart. În scurt timp, au intentat actele de divorţ citând, bineînţeles, ”diferenţe ireconciliabile”.

Din fericire, cei doi au rămas în relaţii cordiale şi veghează împreună asupra vieţii celor doi copii ai lor.

Orlando Bloom şi Miranda Kerr

image

O relaţie scurtă, dar aprinsă! Au început să se întâlnească în 2007, dar au ajuns în faţa altarului tocmai în 2010. În 2011, au devenit părinţii băieţelului Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Doi ani mai târziu, au anunţat că nu mai sunt împreună de câteva luni.

Totuşi, au reuşit să rămână prieteni, iar lucrul acesta este dovedit şi de numeroasele cadre surprinse în toţi aceşti, de după despărţire, cu Orlando şi Miranda împreună.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony

image

După două mariaje şi o logodnă eşuată, Jennifer l-a întâlnit pe Marc Anthony. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2004 şi au împreună o pereche de gemeni. Relaţia lor a rezistat până în iulie 2011, când cei doi au anunţat că nu mai formează un cuplu. Divorţul s-a pronunţat în iunie 2014, însă cei doi au păstrat, în tot acel timp, o relaţie apropiată.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg