Foşti VIP care am vrea să se împace!

19 ianuarie, 2016
ben si jennfier lopez jpeg

Faptul că n-au trecut testul timpului ne-a întristat peste măsură, dat fiind faptul că erau cuplurile noastre preferate! Iată la cine ne referim!

Ryan Gosling şi Rachel McAdams

În ”The Notebook”

Au format cuplul perfect şi pe micile ecrane şi-n realitate! De aceea, chiar dacă sunt despărţiţi de mai bine de zece ani, sunt destui fani care încă speră la o împăcare romantică între actorii din ”The Notebook”.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez = ”Bennifer”

Ben şi J.Lo

Un cuplu de-a dreptul ”hot”! Înainte să fie cu Jennifer Garner, de care acum e separat, Ben Affleck a format un cuplu cu Jennifer Lopez. Relaţia lor a creat o adevărată isterie pe atunci, fiind unul dintre cele mai populare cupluri. Cu siguranţă, încă mai sunt nostalgici care speră într-o împăcare între cei doi.

Courtney Cox şi David Arquette

image

Cei doi s-au căsătorit pe când Courtney încă filma la mult îndrăgitul serial ”Friends”, adică prin 1999. În 2004, se năştea Coco Riley, fetiţa celor doi, care a avut drept naşă de botez chiar pe Jennifer Aniston. Din păcate, fericirea acestui cuplu a durat până în 2010, când David şi Courtney au decis să divorţeze. Fanii au continuat, totuşi, să spere până în 2013, atunci când divorţul s-a finalizat.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson = „Robsten”

image

Iubirea lor s-a născut pe micile ecrane şi i-a transformat în actorii preferaţi ai generaţiei tinere. Din păcate, aventura lui Kristen cu regizorul Rupert Sanders a grăbit sfârşitul relaţiei celor doi. Şi chiar dacă la momentul actual Robert are o relaţie, sunt destui care speră ca cele două co-staruri din ”Twiligh” să se împace.

Sarah Jessica Parker şi Robert Downey Jr.

image

E de la sine înţeles că o alăturare acum a celor doi este de-a dreptul imposibilă, dat fiind faptul că ambii au familii mari şi fericite, însă nu ne putem abţine să nu ne amintim cât de frumoşi erau împreună. Relaţia lor a durat din 1984 şi până 1991, timp în care toţi visau la o iubire ca a lor. Din păcate, dependenţa de droguri a lui Robert Downey Jr. nu a lăsat cale de întoarcere între cei doi.

Ryan Phillippe şi Reese Withwerspoon

2006

Timp de şapte ani au fost cuplul perfect de la Hollywood. Amândoi frumoşi, amândoi la fel de celebri! Ce să mai... idealul de iubire! Din păcate, divorţul a fost iminent. Vestea a picat ca un trăznet pe fanii actorilor, care au împânzit, pe atunci, internetul de fotografii cu ei. Şi acum, sunt unii care suspină la gândul că au fost împreună.

Vanessa Hudgens şi Zac Efron

image

”High School Musical” a fost prilejul ca cei doi să îndrăgostească, dar şi ca publicul să-i îndrăgească şi să spere că vor rămâne pentru totdeauna împreună. Timp de cinci ani, cei doi au avut relaţia perfectă, însă când Zac a ajuns în liga actorilor de la Hollywood, totul s-a destrămat. Mulţi fani au fost dezamăgiţi de eşecul acestei relaţii.

Nina Dobrev şi Ian Somerhalder

image

Dacă iţele poveştii n-ar fi atât de încurcate! Însă, cum vorbim despre o poveste care nu s-a terminat prea bine... e cam greu să visezi la o împăcare între cei doi. Mai ales că Ian a sfârşit căsătorindu-se cu una dintre prietenele Ninei, Nikki Reed. Cu toate acestea, sunt destul fani care sunt nostalgici când vine vorba despre cuplul Nina – Ian.

Elizabeth Hurley şi Hugh Grant

image

O poveste de dragoste on-off, pentru care fanii au vărsat multe lacrimi. Iar faptul că cei doi au continuat să fie prieteni şi să apară împreună, ne-a făcut să sperăm şi cu mai multă ardoare că vor sfârşi împreună.