Foștii soți Tom Cruise și Nicole Kidman aveau buton de panică în casă! Ce s-a întâmplat când a fost apăsat?

1 octombrie, 2022

Fostul power couple de la Hollywood avea niște reguli extrem de stricte când venea vorba despre viața lor de zi cu zi și, mai ales, despre siguranța familiei lor.

image

În anii ’90, au existat câteva perechi de vedete care captau atenția tabloidelor și a publicului larg. Printre ei s-au numărat Kate Moss și Johnny Depp, Brad Pitt și Jennifer Aniston și, evident, Tom Cruise și Nicole Kidman.

Cruise și Kidman și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Telluride, Colorado, pe 24 decembrie 1990. Cei doi soți au adoptat doi copii, pe Isabella Jane (născută în 1992) și pe Connor Antony (născut în 1995). În februarie 2001, actorul a intentat divorț de Nicole chiar cand actrița era însărcinată. În 2007, Kidman a recunoscut că a pierdut acea sarcină din simplul motiv că era ectopică.

Nicole n-avea mai mult de 23 de ani când s-a căsătorit cu Tom, iar el avea 28 de ani. „M-am măritat de foarte tânără. M-am căsătorit din dragoste și, fiind căsătorită cu un bărbat extrem de puternic, acest lucru m-a ferit de orice hărțuire sexuală posibilă la Hollywood. Lucram, dar eram și foarte protejată în tot acel timp. Când am ieșit din acea căsnicie, la 32-33 de ani, am fost nevoită să mă maturizez brusc”, a dezvăluit fosta doamnă Cruise.

Actrița era atât de protejată în timpul mariajului cu Tom Cruise, încât avea și un buton de panică acasă la ea.

S-au speculat multe cu privire la mariajul lor, dar și la divorțul celor doi actori de primă mână. Când divorțul a fost finalizat, Nicole a fost fotografiată ieșind din biroul avocaților ei și bucurându-se ca un copil, răzând și aruncându-și mâinile în aer în plină stradă.

Kidman a vorbit adesea despre sentimentul de siguranță pe care l-a avut pe durata mariajului ei cu Tom Cruise. Iar acest lucru a devenit evident mai ales în timpul unui incident care a avut loc acasă la ei. Cei doi foști soți îi invitaseră acasă la ei pe soții Kyra Sedgwick și Kevin Bacon, iar lucrurile s-au precipitat în momentul în care actrița Sedgwick a văzut un buton imens acasă la celebrul cuplul și nu s-a putut abține să-l apese. Ce s-a întâmplat atunci?

image

În timpul emisiunii The Late Late Show With James Corden, actrița a dezvăluit că se afla acasă la Tom și la Nicole și a început să cotrobăie puțin prin casă de curioasă ce era. La un moment dat, a dat peste un buton, care se afla lângă un șemineu, și l-a apăsat.

„Mă gândeam ce poate fi acel buton. L-am apăsat pentru că eram curioasă ce putea face butonul, mă gândeam că ceva interesatnt avea să se întâmple. Nu s-a întâmplat nimic și atunci am început să-mi fac griji…”, a povestit actrița.

I-a spus lui Tom ce făcuse, iar el i-a spus: „Acela e butonul de panică!”, iar ea a povestit în continuare ce s-a întâmplat: „A venit poliția, a oprit alarma și apoi polițiștii au trebuit să vorbească puțin cu Tom. Idee e că veniseră mai mult de cinci mașini de poliție în fața casei. Era ditamai operațiunea! Eu n-am mai fost invitată acasă la ei după aceea...”, a declarat actrița. Ups!

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg