Fostul amant al Carlei Bruni și ginere al lui Catherine Deneuve, într-un film de la Cannes

21 mai, 2024

Benjamin Biolay are un rol principal în filmul fostei lui soții, Chiara Mastroianni, despre marea lor familie Deneuve-Mastroianni.

Benjamin Biolay a fost feblețea fostei Prime Doamne a Franței. FOTO: Profimedia
Benjamin Biolay a fost feblețea fostei Prime Doamne a Franței. FOTO: Profimedia

Benjamin Biolay, unul dintre cei mai în vogă cântăreți francezi, cu o vastă carieră muzicală, dar şi cu apariţii pe ecran, este așteptat cu mult interes pe covorul roșu de pe Croazetă. Starul showbizului francez este totodată şi unul dintre cei mai doriţi burlaci din lumea mondenă din Hexagon, cu un trecut aventuros numai cu femei celebre, pe lista lui de cuceriri, destul de pretenţioasă, numărându-se atât artiste (Chiara MastroianniVanessa Paradis) și manechine, cât și chiar... prime doamne.      

Artistul francez a cunoscut o faimă nesperată în 2008, odată intrat în anturajul fostei Prime Doamne, Carla Bruni Sarkozy, căreia se spune că nu i-ar fi dat doar meditații la chitară, în timpul mandatului prezidențial al lui Nicolas Sarkozy, ci ar fi avut și o idilă cu aceasta, într-un apartament privat al Primei Doamne din Paris. Ba chiar, întâlnirile lor dese ar fi pus în pericol mariajul Carlei Bruni, stârnind un scandal de proporții în presa franceză, care s-a suprapus peste divorțul lui Benjamin Biolay de Chiara Mastroianni.

El și fiica actriţei franceze Catherine Deneuve şi a actorului italian Marcello Mastroianni s-au căsătorit în 2002 şi au devenit părinţii unei fetiţe, Anna Biolay (alături de care a apărut anul trecut la Cannes!), în anul următor, înainte de-a divorţa în 2009. Despre Chiara Mastroianni, cu care a colaborat în special la albumul său „Négatif“, în 2003, el a declarat pentru revista „Elle”: „Chiara este femeia vieții mele, cealaltă jumătate a mea, într-un fel. Avem nevoie unul de celălalt“.  

Surpriza face ca anul acesta să-i revedem pe Benjamin Biolay și pe fosta lui soție reuniți într-un proiect cinematografic prezentat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Undeva între ficțiune și realitate, Christophe Honoré o regizează pe Chiara Mastroianni în cel de-al 15-lea său lungmetraj, „Marcello Mio”.

Pe parcursul unei veri, fiica lui Marcello Mastroianni și a lui Catherine Deneuve este bulversată de propria viață și își spune că ar trebui să trăiască mai degrabă viața tatălui ei. Selectat în Competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, filmul va fi proiectat în această seară la Grand Théâtre Lumière, odată cu lansarea în toate cinematografele franceze.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg