Fostul amant al Carlei Bruni și ginere al lui Catherine Deneuve, într-un film de la Cannes

21 mai, 2024

Benjamin Biolay are un rol principal în filmul fostei lui soții, Chiara Mastroianni, despre marea lor familie Deneuve-Mastroianni.

Benjamin Biolay a fost feblețea fostei Prime Doamne a Franței. FOTO: Profimedia
Benjamin Biolay a fost feblețea fostei Prime Doamne a Franței. FOTO: Profimedia

Benjamin Biolay, unul dintre cei mai în vogă cântăreți francezi, cu o vastă carieră muzicală, dar şi cu apariţii pe ecran, este așteptat cu mult interes pe covorul roșu de pe Croazetă. Starul showbizului francez este totodată şi unul dintre cei mai doriţi burlaci din lumea mondenă din Hexagon, cu un trecut aventuros numai cu femei celebre, pe lista lui de cuceriri, destul de pretenţioasă, numărându-se atât artiste (Chiara MastroianniVanessa Paradis) și manechine, cât și chiar... prime doamne.      

Artistul francez a cunoscut o faimă nesperată în 2008, odată intrat în anturajul fostei Prime Doamne, Carla Bruni Sarkozy, căreia se spune că nu i-ar fi dat doar meditații la chitară, în timpul mandatului prezidențial al lui Nicolas Sarkozy, ci ar fi avut și o idilă cu aceasta, într-un apartament privat al Primei Doamne din Paris. Ba chiar, întâlnirile lor dese ar fi pus în pericol mariajul Carlei Bruni, stârnind un scandal de proporții în presa franceză, care s-a suprapus peste divorțul lui Benjamin Biolay de Chiara Mastroianni.

El și fiica actriţei franceze Catherine Deneuve şi a actorului italian Marcello Mastroianni s-au căsătorit în 2002 şi au devenit părinţii unei fetiţe, Anna Biolay (alături de care a apărut anul trecut la Cannes!), în anul următor, înainte de-a divorţa în 2009. Despre Chiara Mastroianni, cu care a colaborat în special la albumul său „Négatif“, în 2003, el a declarat pentru revista „Elle”: „Chiara este femeia vieții mele, cealaltă jumătate a mea, într-un fel. Avem nevoie unul de celălalt“.  

Surpriza face ca anul acesta să-i revedem pe Benjamin Biolay și pe fosta lui soție reuniți într-un proiect cinematografic prezentat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Undeva între ficțiune și realitate, Christophe Honoré o regizează pe Chiara Mastroianni în cel de-al 15-lea său lungmetraj, „Marcello Mio”.

Pe parcursul unei veri, fiica lui Marcello Mastroianni și a lui Catherine Deneuve este bulversată de propria viață și își spune că ar trebui să trăiască mai degrabă viața tatălui ei. Selectat în Competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, filmul va fi proiectat în această seară la Grand Théâtre Lumière, odată cu lansarea în toate cinematografele franceze.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg