Fostul club Bamboo din Mamaia a ars din temelii. Uite unde se afla fostul acţionar Cătălin Botezatu în acel moment VIDEO

13 august, 2019
2 catalin botezatu la atlanta jpg jpeg

Istoria incendiară a cluburilor Bamboo s-a repetat şi pe litoral, din fericire fără victime.

Un incendiu puternic a izbucnit la clubul Silence din Mamaia - fostul Bamboo, flăcările mistuind din temelii locaţia de fiţe preferată de mulţi turişti. Cu toate că s-a intervenit cu 9 autospeciale şi o autoscară şi au fost mobilizaţi aproximativ 60-70 de pompieri, clădirea a ars în totalitate, focul fiind deosebit de violent.

În 2017, un incendiu a mistuit şi clubul Bamboo din Capitală. La începutul acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din Bucureşti, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”. Lucru dovedit de faptul că, la finalul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Bucureşti, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

Ieri, când clubul din Mamaia redenumit Silence a luat foc, Cătălin Botezatu nu se afla în ţară. Creatorul de modă se află de săptămâna trecută în America.

El a petrecut câteva zile în Atlanta, unde şi-a expus creaţiile la târgul de modă AmericasMart, cel mai mare din centrul Americii.

După întâlnirile de business din Atlanta, Cătălin Botezatu a ajuns la Vegas, de unde le-a transmis fanilor săi o înregistrare din incinta spectaculosului hotel Wyn.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate