Fostul edil al Constanței, abia ieșit din închisoare, va fi tătic. Ce spune Radu Mazăre despre viitor

29 mai, 2024

Radu Mazăre este pregătit să înceapă o nouă viață. Abia ieșit din închisoare, fostul edil al Constanței este nerăbdător să trăiască în libertate. Nu mai vrea să aibă de-a face cu viața publică.

Mazăre jpg

La ieșirea din închisoare, luni, fostul primar constănțean a fost așteptat de soția sa, însărcinată în patru luni. Potrivit declarațiilor de la fața locului, fostul model este însărcinată în patru luni și va avea un băiat.

Roxana Mihalache îl va face pe Radu Mazăre tată pentru a doua oară.

Fostul model purta o rochie albă puțin largă și radia de fericire în timp ce își aștepta soțul să fie eliberat din închisoare. Roxana Mihalache le-a dezvăluit jurnaliștilor prezenți că este însărcinată, astfel că emoțiile au fost mult mai intense pentru ea. Femeia radia de bucurie că-și lua soțul acasă.

Dna Mazare PNG

Ea le-a răspuns jurnaliștilor strânși acolo. Radu Mazăre a fost oarecum stingher să vadă atâta presă și i-a asigurat că nu mai au motive să-l întrebe nimic, căci dorește să se retragă complet din statutul de persoană publică.

Îl interesează viața de familie acum. „Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea, care a fost lângă mine… Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a dezvăluit Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare.

În mitologia greacă, numele Aris este strâns legat de zeul războiului, Ares. Acest lucru este datorat faptului că, în limba greacă, cuvântul „Aris” înseamnă „războinic” sau „luptător”. De asemenea, în cultura greacă, numele Aris este asociat cu ideea de curaj, putere și forță.

În plus, în mitologia greacă, Ares era considerat un zeu important, fiind fiul lui Zeus și al Herei. El era cunoscut pentru natura sa violentă și pentru faptul că îi plăcea să provoace conflicte și războaie. De aceea, numele Aris este adesea asociat cu ideea de conflict și de luptă.

Din căsnicia cu creatoarea de modă Ianina Petcu, fostul primar mai are un băiat, pe Răducu Mazăre, care îi seamănă leit.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit la Penitenciarul Rahova, în iulie 2019. Fostul primar constănțean are 55 de ani și a fost luni eliberat condiționat după 5 ani de carceră, deși inițial a primit o pedeapsă cu închisoarea de 9 ani, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și dosarul Polaris.

Foto: Capturi Youtube



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg