„Fostul ginere al lui Putin mi-a furat copilul!” Cel mai tânăr miliardar din Rusia şi apropiatul preşedintelui rus, acuzat că ţine fetiţa în Moscova, departe de mama ei

3 aprilie, 2022
1 miliardar rus jpg jpeg

O rusoaică, personaj monden stabilit în Londra, a făcut nişte acuzaţii grave la adresa soţului ei, care este nimeni altul decât cel mai tânăr miliardar din Rusia, dar şi fost soţ al uneia dintre fiicele lui Vladimir Putin.

Zhanna Volkova, o vedetă din Rusia căsătorită cu Kirill Shamalov, susţine că fostul ginere al preşedintelui rus a furat-o pe fiica lor nou-născută şi a ascuns-o undeva în Moscova, în timp ce mama ei locuieşte în Londra şi n-a fost lăsată să-şi vadă copilul născut prin intermediul unei mame surogat în octombrie 2021.

Mai mult, frumoasa rusoaică susţine că un asociat de-ai soţului ei a avertizat-o cu privire la eforturile ei de-a vedea fetiţa. Shamalov – al cărui mariaj cu fiica cea tânără a lui Putin, Katerina Tikhonova, s-a încheiat în 2013 – a păstrat legătura strânsă cu fostul lui socru şi este în continuare nelipsit din preajma liderului de la Kremlin.

10 1 jpg jpeg

Zhanna şi Shamalov s-au căsătorit în 2018 şi şi-au propus să conceapă un copil la scurt timp de la nuntă. După câteva runde nereuşite de fertilizări in vitro, cei doi soţi au angajat o mamă surogat prin intermediul unei agenţii din Moscova.

Pe măsură ce sarcina mamei surogat se apropia de final, cei doi soţi au început să nu se mai înţeleagă, iar Volkova a plecat la Londra, ca să se stabilească acolo. Ea susţine că atunci a fost momentul în care a fost exclusă din tot procesul surogatului.

Începutul sfârşitului

Agenţia la care apelase cuplul rus a informat-o ulterior că ei nu mai menţin legătura cu mama lor surogat. “Am rămas blocată în Londra din cauza pandemiei. Am zburat spre Moscova cât de repede am putut”, a dezvăluit aceasta pentru Daily Mail.

Vedeta din Rusia a ajuns, într-un final, acasă la ei, în vila imensă din jurul Moscovei şi, după trei zile de aşteptat după extrem de ocupatul om de afaceri, acesta i-a pus în vedere soţiei sale că are o nouă iubită, dar că nu-şi doreşte divorţul. “Voia doar să mă rănească!”, a afirmat soţia celui mai tânăr miliardar din Rusia.

Mai mult, Volkova (44) susţine că avocaţii soţului ei i-au propus să cedeze drepturile asupra copilului, pe care nici măcar nu a apucat să-l cunoască. “Am auzit că numele fetiţei este Anna, cu toate că ne înţeleseserăm să fie Elizabeth, ca al Reginei. Poliţia rusească nu vrea să aibă de-a face cu acest caz, aşa că am fost nevoită să încep procesul aici, în Marea Britanie”.

11 fotojet jpg jpeg

Zhanna i-a intentat divorţ fostului ginere al lui Putin şi are la mână un contract prenuptial în valoare de 45 de milioane de lire sterline. Frumoasa rusoaică are numai imaginea unei radiografii 3D a fiicei sale şi atât. “Trăiesc doar cu această fotografie. Vreau ca ea să ştie că mama ei n-a abandonat-o. El îşi poate păstra cele 45 de milioane de lire sterline! Eu vreau doar să-mi văd copilul!”

Shamalov s-a abţinut de la comentarii.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG