Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a răzgândit: ”E femeia vieții mele, suntem o entitate în două corpuri”

22 mai, 2024

Saga Cristinei Cioran se scrie în continuare. După acuzele actriței și un ordin de restricție împotriva tatălui copilului ei, Alex Dobrescu se contrazice iarăși.

cristina cioran alex dobrescu

Cu ceva timp în urmă, declara Click! că nu mai vrea să audă de Cristina Cioran și nici de copilul lor. Însă s-a răzgândit, așa cum a declarat în exclusivitate pentru Actualitate.net

Alex Dobrescu a oferit un interviu sursei citate, unde a făcut declarații cel puțin neașteptate. Tatăl fetiței Cristinei Cioran o numește pe blondină ”femeia vieții lui”.

”Cristina este femeia pe care am iubit-o și pe care o voi iubi cel mai mult în viața asta! Este femeia vieții mele. Suntem o entitate în două corpuri. Vreau să o văd bine, fericită, mâncată, băută, dar nu la masa mea. Dragostea noastră a fost ca o călătorie, doar că nu am avut o hartă.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Actualitate.net.

Deși o iubește nespus de mult, omul de afaceri nu-și mai dorește o relație cu prezentatoarea TV, iar asta pentru că se simte trădat. „Nu poți chema Poliția și inventa chestii, doar pentru că ea crezut că/calitățile mele sunt un reproș la adresa defectelor ei.”, a mai spus Alex Dobrescu.

Patru ani, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu, rodul iubirii lor fiind fetița Ema. Nu s-au mai înțeles anul trecut și au ajuns la despărțire, una cu scandal, căci vedeta l-a acuzat pe bărbat că a fost violent. Poliția și instanța au intervenit, Alex Dobrescu are ordin de restricție, nu se poate apropia de Cristina și de copilul lor.

După ce presa a anunțat că actrița are un nou iubit și chiar ar vrea să ia o pauză alături de acesta departe de România, Alex Dobrescu transmite semnale că ar vrea să fie ... iertat. Deși la un moment dat, la furie, a declarat în urmă cu câteva săptămâni lucruri șocante, că nu-l mai interesează nici de Cristina, nici de copil. Chiar a afirmat: ”Îmi fac alt copil”. Pe plan amoros, nu prea e pe cai mari. Puteți citi întreg interviul acordat Actualitate.net AICI

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG