Fostul iubit al lui Britney Spears, ucis de talibani

19 ianuarie, 2015
john sundahl jpeg

Un eveniment tragic vine să zguduie viaţa artistei de 33 de ani: cel care a ajutat-o să treaca peste cele mai negre zile din viaţa ei, pilotul John Sundahl, a murit în timpul unui atac din Afganistan,

Un eveniment tragic vine să zguduie viaţa artistei de 33 de ani: cel care a ajutat-o să treaca peste cele mai negre zile din viaţa ei, pilotul John Sundahl, a murit în timpul unui atac din Afganistan, de către teroriştii talibani.

Fostul iubit al lui Britney zbura în zona Kabul, unde lucra ca pilot de elicopter privat, când o rachetă i-a lovit nava. Vestea a afectat-o teribil, conform unor surse citate de tabloidul britanic Daily Mirror: “E devastată. Britney îl considera un om minunat”.

image

Britney l-a cunoscut pe John Sundahl la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi în 2007, pentru o perioadă scurtă de timp, dar benefică pentru cântăreaţă, care se afla în pragul unui colaps public şi căzuse pradă alcoolului. John a ajutat-o, însă, să o ţină departe de băutură şi să îşi revină.

Momentan, Brit are deja o relaţie aparent fericită cu Charlie Ebersol, de 4 luni. Dar deja ar avea planuri de familie. "Deja au început să vorbească despre copii. Britney spune că Charlie îşi doreşte să fie tată şi că ea ar vrea să-i dăruiască această bucurie", a dezvăluit un amic din anturajul cuplului.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg