Fostul iubit al lui Demi Lovato, devastat: ”Nu eram conştient de cât de gravă e situaţia”

25 iulie, 2018
Wilmer Valderrama si Demi Lovato GettyImages 513024994 jpeg

Demi Lovato a fost găsită inconştientă în interiorul reşedinţei sale în urma unei – se presupune – supradoze de heroină. Fostul ei iubit, actorul Wilmer Valderrama, a fost primul care s-a arătat devastat de cele întâmplate cu îndrăgita artistă.

Au fost într-o relaţie din 2010 până în 2016

Potrivit apropiaţilor lui, Wilmer este ”complet devastat”, nefiind ”conştient de cât de grave erau problemele ei”. Wilmer, care a format un cuplu timp de şase ani cu Demi, o iubeşte, încă, foarte mult pe artistă, iar vestea l-a întristat profund. ”Wilmer este complet devastat şi încă o iubeşte pe Demi. Nu era conştient că problemele ei erau atât de severe şi intense în perioada asta. (..) Relaţia lor amoroasă nu a funcţionat pentru că aveau programul mult prea încărcat.”, a declarat una apropiat de-al lui Wilmer.

Au rămas prieteni şi după despărţire

Vorbind despre relaţia din prezent dintre cei doi foşti, acelaşi apropiat a declarat: ”Ea a fost sinceră cu el despre tentaţiile zilnice, aşa cum a fost şi cu familia, prietenii, fanii şi întregul ei public, mai ales prin intermediul noului ei single. Însă, el n-a crezut că a fost atât de severă şi că ea se luptă atât de tare. Ori că ar întâmpina o situaţie care are asemenea repercursiuni. Prietenii ei şi el speră că ea se va face bine şi că poate depăşi acest hop”.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg