Fostul iubit al lui Kim Kardashian a fost ultimul bărbat cu care Whitney Houston s-a culcat. Ray J, responsabil de moartea ei? "E vina mea!"

23 octombrie, 2021
1 ray j jpg jpeg

Una dintre cele mai mari cântăreţe din lume a avut nu numai realizări profesionale răsunătoare, ci şi o viaţă privată care a ţinut constant prima pagină a tabloidelor. Cum a fost şi ultima relaţie sentimentală pe care a avut-o...

Înainte de-a se prăpădi, în 2012, Whitney era asociată cu un bărbat de culoare, cel cu care Kim Kardashian apăruse în caseta sexy care a scos-o din anonimat pe vedeta de reality show. Se pare că hip-hoperul Ray J a fost ultimul iubit al lui Houston.   

Ray J, pe numele lui adevărat William Ray Norwood Jr., este un cântăreţ şi un star de reality show – din "Love & Hip-Hop: Hollywood" – care este însurat cu o anume Princess Love încă din 2016 şi are doi copii cu ea.

Vedeta de 40 de ani a fost ultimul iubit al lui Whitney Houston. Pe 4 februarie 2012, TMZ a publicat o ştire conform căreia diva de culoare şi Ray J au fost văzuţi împreună într-un restaurant din West Hollywood.

Cei doi cântăreţi aveau o relaţie on & off, însă, atunci când erau surprinşi împreună şi fotografiaţi de paparazzi, păreau că se înţelegeau cât se putea de bine. La mai puţin de două săptămâni de când tabloidul online i-a surprins pentru prima dată pe cei doi amorezi împreună, a apărut şi ştirea că Whitney a fost găsită fără suflare în camera ei de hotel din Beverly Hilton Hotel, pe 11 februarie.

Cinci ani mai târziu, Ray J a recunoscut că se simţea răspunzător pentru moartea lui Houston. Prezent în emisiunea "Celebrity Big Brother", acesta a început să spună: „Nimeni nu poate explica asta, dar e vina mea! Tot ce s-a întâmplat. Totul e vina mea!”

După ce s-a aflat că Whitney a murit din cauza drogurilor, cumnata cântăreţei, adică sora fostului ei soţ Bobby Brown, Leolah, a declarat că Ray J ştia nişte traficanţi de droguri şi l-a acuzat pe acesta că i-ar fi adus cocaină vedetei decedate prematur.  

Mai mult, Leolah susţinea că l-a văzut pe Ray J ieşind din camera de hotel a lui Houston când fosta ei cumnată a murit. Avocatul lui a emis imediat o declaraţie oficială în care a negat toate acuzaţiile aduse lui Ray J.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg