Fostul iubit al Prinţesei Diana a mărturisit că nu e tatăl Prinţului Harry

13 martie, 2017
Harry James jpeg

De-a lungul anilor au tot circulat aceste zvonuri despre cine este sau cine nu este tatăl Prinţului Harry. 32 de ani mai târziu, fostul iubit al Prinţesei Diana ţine să facă lumină în privinţa acestor zvonuri!

S-a zvonit că James ar fi tatăl Prinţului Harry

Intervievat recent, James Hewitt a fost nevoit să răspundă jurnaliştilor de la Australia`s Sunday Night dacă este sau nu tatăl prinţului Harry, aşa cum s-a zvonit atâţia ani. Sincer şi deschis, James a mărturisit că aceste zvonuri sunt complet false şi că nu el e tatăl Prinţului Harry. ”Nu, nu sunt”, a răspuns ferm şi pe un ton autoritar bărbatul în vârstă de 58 de ani.

Totuşi, James a recunoscut că era la curent cu aceste zvonuri, chiar dacă n-a făcut niciun comentariu public atâţia ani, şi că-l compatimeşte pe Harry pentru situaţia ridicolă în care este pus de media. ”Înţeleg, vinde ziare. E mai rău pentru Harry, probabil”, a mai adăugat acesta.

Amintim că Hewitt şi regretata Prinţesă Diana s-au cunoscut în 1986, pe când acesta a fost angajat ca instructor de echitaţie pentru ea. Asta s-a întâmplat la doi ani de la naşterea Prinţului Harry, aşa că zvonurile sunt cu atât mai greu de crezut. Totuşi, între cei doi s-a înfiripat imediat ceva, relaţia lor extraconjugală fiind demascată, cinci ani mai târziu, tocmai când James a plecat să lupte în războiul din golf. Diana şi Charles au divorţat în 1996, după 15 ani de mariaj. Prinţesa Inimilor şi-a găsit sfârşitul un an mai târziu, mai precis în august 1997, în urma unui accident rutier în Paris.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg