Fostul manager al lui Rose McGowan s-a sinucis. Ce implicare avea în scandalul Weinstein

9 februarie, 2018
LA Premiere Of Dimension Film's "Grindhouse" jpeg

Scandalul sexual care a zguduit Cetatea Filmului şi care l-a avut în prim-plan pe cel mai controversat om al momentului, Harvey Wesinstein, pare să facă noi victime.

Harvey Weinstein şi Rose McGowan

După ce regizorul a fost acuzat de actriţa Rose McGowan şi de alte vedete că le-ar fi hărţuit, acestea descriind umilinţele prin care au trecut în prezenţa lui, iată că decăderea lui Weinstein de la Hollywood a avut repercursiuni şi asupra unor apropiaţi ai victimelor.

Conform DailyMail, producătorul Jill Messick, fostul manager al lui Rose McGowan, s-a sinucis, iar de vină pentru această decizie radicală pare să fie chiar scandalul de hărţuire provocat de Weinstein. Jill era managerul lui Rose în 1997, an în care actriţa susţine că Harvey a violat-o, iar această presiune mediatică a făcut-o pe femeie să-şi ia viaţa miercuri, în Los Angeles.

Suferea de depresie şi implicarea ei în scandalul Weinstein a determinat-o să-şi ia viaţa.

Familia lui Jill a emis joi o declaraţie care confirmă că femeia în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii, s-a sinucis. Fostul manager al lui McGowan suferea de tulburare bipolară şi se lupta de mai mulţi ani cu depresia, iar scandalul sexual care a atras-o şi pe ea în mod inevitabil i-ar fi accentuat starea de depresie. Recentele dezvăluiri din cazul Weinstein, acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală, au afectat-o mult, familia susţinând că Jill a fost ″o victimă colaterală într-o poveste care era şi aşa îngrozitoare″⁣. După ce Rose a făcut dezvăluiri şocante în cartea sa lansată pe 30 ianuarie în care scrie că fostul său manager din acea vreme, Messick, nu a făcut prea multe pentru a o ajuta după ce aceasta i-a mărturisit despre presupusul atac al lui Wesinstein, depresia femeii s-ar fi accentuat.

Se pare că tot Messick i-ar fi aranjat lui McGowan o întâlnire cu Weinstein la Sundance Film Festival în 1997, aceeaşi întâlnire în cadrul căreia McGowan susţine că a fost violată. Când McGowan a fost întrebată  dacă a spus cuiva despre presupusul atac, actriţa a dat un răspuns sugestiv: "Da, dar ea a început să lucreze cu el timp de şapte ani, imediat după aceea". Aceasta a fost cu siguranţă o referire la faptul că Messick a preluat un post la Miramax ca vicepreşedinte pentru dezvoltare, la puţin timp după ce McGowan a discutat cu ea despre întâlnirea abuzivă din 1997 cu Weinstein.

S-a sinucis la vârsta de 50 de ani.

Familia decedatei a mărturisit că Messick a ales ă nu vorbească după ce comentariile lui McGowan au fost făcute publice în cartea ei, tocmai pentru că susţinea şi ea mişcarea #MeToo. Nu a făcut dezvăluiri cu toate că aceste acuzaţii au dus la denaturarea stării ei de sănătatea, implicarea ei indirectă în acest scandal punând o presiune mult prea mare pe umerii ei.

Foto: Arhiva OK!, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg