Fostul model Alina Pușcău a schimbat 5 ținute la nunta Prințesei Martha Louise a Norvegiei

4 septembrie, 2024

Cine ar fi crezut că la nunta fiicei Regelui Harald va fi și o vedetă din România? Ei bine, fostul manechin chiar a făcut impresie la Geringer.

Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg

Nunta Prințesei Martha Louise a Norvegiei cu americanul Durek Verrett a fost evenimentul anului în regatul nordic, mai distrăgând puțin atenția de la scandalul iscat de fiul vitreg al Prințului moștenitor Haakon - care a ajuns în arestul poliției și este anchetat de procuratură după ce a avut un comportament violent față de iubita lui, pe fondul consumului de droguri și alcool.

Cel puțin pentru un weekend prelungit, norvegienii au avut de comentat ținutele îndrăznețe ale mirilor din Familia Regală și ale invitaților lor de pretutindeni, vreo 350 de persoane la număr. Printre ei s-a aflat și un oaspete special din România, cu toată că invitația i-a parvenit în America, acolo unde locuiește de mai mult de o jumătate de viață și de unde provin și mai toți prietenii șamanului Durek Verrett.

E vorba despre Alina Pușcău, fostul model care obișnuia să-l aibă în grupul său de prieteni pe Vin Diesel și care are un anturaj format din VIP-uri de la Hollywood. Și iată că, grație conexiunilor sale cu lumea bună, a ajuns și la nunta regală din Norvegia.

Frumoasa româncă a schimbat nu mai puțin de cinci ținute strălucitoare pe parcursul celor trei zile de petreceri nupțiale și le-a arătat tuturor câtă clasă și bun gust poate avea un fost manechin din partea aceasta a Europei. Ba chiar una dintre ținutele sale a fost o rochie cu model inspirat din portul popular românesc - o creație a casei de modă Iiana, o alegere pe care o salutăm și o apreciem ca atare.

Celelalte ținute au fost negre sau argintii, paietate sau satinate, semnate Lita Couture și Nympha Clothing, care i-au flatat silueta și i-au pus în adus acea strălucire pe care o impunea evenimentul.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg