Fostul soţ al Ancăi Ţurcaşiu e pregătit din nou de însurătoare, la doar un an de la divorţ

1 septembrie, 2021
1 cristian georgescu fostul sot al ancai turcasiu se insoara nunta cu amanta 1 jpg jpeg

Cristian Georgescu se pregăteşte să ajungă din nou la altar alături de femeia cu care a fost surprins chiar acum un an, la despărţirea de Anca Ţurcaşiu.

Inelul cu diamant oferit noii sale iubite în urmă cu câteva luni, sub titlul de "cireaşa de mai", aşa cum a notat medicul stomatolog Cristian Georgescu pe pagina sa de socializare, confirmă faptul că acesta şi-a refăcut rapid viaţa după divorţ. De altfel, este vorba despre aceeaşi femeie cu care a fost surprins în urmă cu un an, după despărţirea de Anca Ţurcaşiu.

Artista a evitat de fiecare dată să vorbească despre motivele care au dus la separarea lor, după o căsnicie de 22 de ani şi un copil. Dar devine tot mai evident motivul, de vreme ce Cristian Georgescu este, iată, atât de grăbit să ajungă din nou la altar.

3 cristian georgescu fostul sot al ancai turcasiu se insoara nunta cu amanta 2 jpg jpeg

“Hadeţi să fim serioşi, femeia asta cu care a fost fotografiat nu este prima şi, cu siguranţă, nici ultima. Anca a ştiut, dar a preferat să îşi vadă de treaba ei şi să se uite în altă parte, pentru a-şi păstra familia. De ce credeţi că a vrut ea să divorţeze de două ori? De aceea, din cauza infidelităţilor. Păi a avut o relaţie de doi ani, nu ştiu dacă este vorba despre femeia din mall sau nu. Cert e că Ancăi nu i-a fost deloc uşor, dar s-a închis în ea, în muncă, a preferat să lase totul să treacă pentru a avea în continuare o familie. Până i-a ajuns cuţitul la os”, declara, în urmă cu un an, un apropiat al familiei Ancăi Ţurcaşiu, pentru impact.ro.

Potrivit unor surse ale fanatik.ro, Cristian Georgescu şi logodnica lui, însoţiţi de câţiva amici apropiaţi au fost, de curând, la mare. Cu toţii ar fi închiriat un iaht şi ar fi încins o petrecere de zile mari. Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg