Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

9 august, 2012
166339 178165835540887 6934136 n jpeg

Blake Fielder-Civil are toate ┼čansele s-o ia pe urmele fostei sale so┼úii, celebra c├ónt─ârea┼ú─â britanic─â Amy Winehouse, decedat─â ├«n urma unei supradoze de alcool ┼či droguri.

Blake Fielder-Civil are toate ┼čansele s-o ia pe urmele fostei sale so┼úii, celebra c├ónt─ârea┼ú─â britanic─â Amy Winehouse, decedat─â ├«n urma unei supradoze de alcool ┼či droguri.

Blake Fielder-Civil, pe care toat─â familia Winehouse ├«l consider─â autorul moral al decesului c├ónt─âre┼úei, pentru c─â el a fost cel care a determinat-o pe Amy s─â intre ├«n r├óndul consumatorilor de droguri ┼či alcool, se zbate acum ├«ntre via┼ú─â ┼či moarte. El a fost g─âsit ├«n patul s─âu, pe punctul de a se ├«neca cu propria vom─â, de Sarah Aspin, mama fiului s─âu ├«n v├órst─â de 15 luni, Jack.

image

Paramedicii chema┼úi s─â-i acorde primul ajutor au constatat c─â Blake a suferit o criz─â ├«n urma unui amestec letal de droguri ┼či alcool. Ei l-au transportat de urgen┼ú─â la o clinic─â din comitatul britanic Yorkshire, unde a fost conectat la un aparat de sus┼úinere a func┼úiilor vitale, dup─â ce ┼či-a ├«nghi┼úit limba ┼či c├óteva dintre organele interne au ├«ncetat s─â mai func┼úioneze.

├Ängrijorat─â de starea lui extrem de grav─â, Sarah Aspin, ┼či ea o fost─â consumatoare de droguri, spune c─â pronosticul este descurajant: ÔÇ×Medicii nu ┼čtiu cum vor evolua lucrurile ┼či l-au plasat ├«ntr-o com─â indus─â pentru a ├«l ajuta. M─â rog pentru ca el s─â supravie┼úuiasc─â, dar trebuie s─â m─â preg─âtesc ┼či pentru situa┼úia ├«n care el nu se va mai trezi niciodat─âÔÇť, a declarat ea pentru tabloidul ÔÇ×The SunÔÇť.

image

Blake Fielder-Civil ┼či Amy Winehouse s-au c─âs─âtorit la Miami ├«n 2007, iar mariajul lor s-a ├«ncheiat printr-un divor┼ú pronun┼úat ├«n 2009, ├«ntr-o perioad─â ├«n care Blake se afla deja la ├«nchisoare.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la v├órsta de 27 de ani, dup─â ce s-a confruntat mul┼úi ani cu dependen┼úa de alcool ┼či de droguri. Conform rezultatelor anchetei f─âcute de poli┼úie, decesul ea ei a fost declarat a fi unul ÔÇ×accidentalÔÇť, cauzat de abuzul de alcool.

Foto: Reuters, FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg