Fostul soţ al lui Jlo, despre nunta lor: “A fost un circ!”

15 septembrie, 2014

Cris Judd, un coregraf necunoscut nouă, dar care a fost unul din soţii lui Jennifer Lopez, a spus vrute şi nevrute, cu detalii picante, despre nunta şi relaţia lui cu vedeta, cu care s-a logodit după o lună de relaţie şi cu care a petrecut 2 ani de căsnicie. “

Cris Judd, un coregraf necunoscut nouă, dar care a fost unul din soţii lui Jennifer Lopez, a spus vrute şi nevrute, cu detalii picante, despre nunta şi relaţia lui cu vedeta, cu care s-a logodit după o lună de relaţie şi cu care a petrecut 2 ani de căsnicie. “E foarte greu”, spune dansatorul de 45 de ani, pentru Us Weekly, despre nunta lor faimoasă din 2001. “Intimitatea ta este încălcată. Nu mai eşti o persoană normală. Nunta noastră a fost un circ. Cred că unii oameni au fost şi arestaţi că încercau să se urce pe un munte… ca să se infiltreze la nunta noastră. Noi chiar am închiriat şi spaţiul aerian.”

Cris Judd se îndrăgostise de voluptuoasa JLo la platourile de filmare pentru Love Don’t Cost a Thing, în 2001, şi s-au căsătorit la o lună după logodna lor în acelaşi an. “Cumva, te-ai înscris la asta. Va cam trebui să accepţi totul şi să fii conştient. Odată ce renunţă să te mai lupţi cu asta, totul îşi mai revine. Dacă te chinui să ai intimitatea cuvenită, vei înnebuni şi de aceea te desparţi de oameni”.

Din fericire, cei doi nu s-au certat, ci pur şi simplu au hotărât că mariajul lui cu diva de 45 de ani nu mai funcţionează. “Jen arată fantastic, asta fără îndoială. Dar nu pot să ştiu de ce relaţiile ei nu merg. Cred că depinde dacă vrei să meargă. Toată lumea are probleme şi un trecut anume”, a mai adăugat fostul soţ al artistei.

JLo a trecut peste căsnicia încheiată în 2003 cu o logodnă scurtă cu Ben Affleck şi, în 2005, s-a căsătorit cu Marc Anthony, cu care are gemeni, Emme şi Max, din 2008. Cei doi au divorţat oficial în 2014. Nici relaţia cu Casper Smart nu a mers, dar şi cu el a rămas bună prietenă.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg