Fostul soţ al lui Katy Perry a devenit tată!

8 noiembrie, 2016
russell jpg jpeg

În timp ce Katy Perry doar visează să-şi facă o familie, fostul ei soţ a şi trecut la fapte. Iubita lui, Laura Gallacher, l-a adus pe lume, zilele trecute, pe primul copil al cuplului.

Russell şi iubita lui, Laura, au devenit părinţi

Potrivit ziarului britanic ”The Mirror”, Russell Brand, cel care a fost căsătorit timp de doi ani cu Katy Perry, a devenit tată pentru prima dată.

Fericita veste a ieşit la iveală duminică, când starul în vârstă de 41 de ani le-a spus celor prezenţi la show-ul lui de stand-up comedy că se grăbeşte să ajungă acasă, căci acolo îl aşteaptă nou-născutul său.

”Se uita constant la ceas şi s-a asigurat că iese de pe scenă în jurul orei 21:00, căci iubita lui tocmai ce născuse. Din păcate, nu a precizat dacă este vorba de o fetiţă sau de un băieţel”, a declarat un spectactator pentru publicaţia amintită anterior.

Amintim că relaţia amoroasă dintre Laura şi Russell a început în 2007, însă că cei doi s-au despărţit atunci când actorul a cunoscut-o pe Katy Perry. În 2015, Russell şi Laura şi-au reluat legătura amoroasă, în iulie, anul acesta, comediantul anunţând că urmează să devină tată pentru prima oară.

Russell Brand şi Katy Perry au fost căsătoriţi din 2010 până în 2012

Cât despre Katy Perry, nu ştim încă dacă i-a făcut vreo urare fostului soţ, dar ştim că şi ea îşi doreşte copii şi că speră ca relaţia cu Orlando Bloom să se oficializeze.

Katy îşi doreşte o familie cu Orlando. Până atunci, cântăreaţa se implică în viaţa lui Flynn, băiatul iubitului său şi-al Mirandei Kerr

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg