Fostul soţ al lui Reese Witherspoon, actorul Ryan Phillippe, s-a logodit!

30 decembrie, 2015
ryan jpeg

Iubita de lungă durată a celebrului actor a găsit, anul acesta, sub brad un cadou pe care îl aştepta de mult: un inel. Ryan Phillippe a decis că e timpul să facă din nou pasul cel mare şi să ajungă în faţa altarului, la opt ani de la divorţul de celebra actriţă Reese Witherspoon.

Ryan Phillippe are 3 copii

Potrivit publicaţiei People, actorul în vârstă de 41 de ani a cerut-o în căsătorie pe Paulina (24) în ziua de Crăciun. Lucru confirmat de faptul că studenta la Drept a fost văzută purtând un inel de logodnă pe când se afla într-un restaurant din Miami, duminica trecută.

Cei doi au o relaţie din 2011

Ryan şi-a început relaţia cu Paulina în 2011 şi de atunci sunt de nedespărţiţi. De altfel, de la începutul acestui an se tot zvoneşte că cei doi urmează să se logodească, actorul dorindu-şi foarte tare să se recăsătorească: ”Este o relaţie serioasă, nu exlud posibilitatea de a mă recăsători”, spunea actorul în urmă cu câteva luni.

”Ea este extraordinară. Mulţi spun atunci când o văd că e model, mai degrabă decât că a terminat facultatea de Drept. (...) În plus, atunci când avansezi în vârstă ţi se schimbă priorităţile. Acum, de exemplu, sunt mai implicat în tot ceea ce priveşte problema drepturilor civile, şi să fii cu o femeie care chiar poate face o schimbare în acest sens – este un lucru minunat”, declara acum mai mult timp actorul despre logodnica sa.

Actorul din ”Cruel Intentions” a fost căsătorit anterior cu Reese Witherspoon, cu care are doi copii: Ava (16) şi Deacon (12). El mai are un băiat, Kai (4), din relaţia cu fosta iubită, Alexis Knapp.