Fostul soţ al Mariah Carey, faţă-n faţă cu actualul iubit al cântăreţei?

10 decembrie, 2015
mariah carey nick cannon 463584995 jpeg

E o situaţie pe care mai toţi ar evita-o, însă nu şi Nick Cannon, tatăl copiilor cântăreţei.

Mariah şi Nick, pe vremea când formau un cuplu

Se pare că Mariah Carey şi fostul ei soţ, Nick Cannon, au păstrat o relaţie amiabilă chiar dacă relaţia lor amoroasă a ajuns la sfârşit. De aceea, Nick a declarat că nu are nicio problemă în a-l întâlni pe cel care o face fericită acum pe fosta lui soţie.

Mariah şi noul ei iubit, James Packer

Nick Cannon a fost invitatul lui Ellen în cadrul show-ului ei, iar aceasta a profitat de ocazie pentru a-l trage de limbă cu privire la relaţia dintre el şi actualul iubit al fostei sale soţii. Astfel, întrebat dacă el şi James Packer s-au întâlnit deja, Nick a declarat că nu încă, dar că şi-ar dori ca acest lucru să se întâmple. De admirat şi de înţeles, având în vedere că gemenii lui petrec destul de mult timp în compania miliardarului. ”Nu. Dar îmi doresc. Cred că ar fi tare. Am vorbit despre asta, şi cred că ar fi ok”, a declarat Nick.

Au petrecut Ziua Recunoştinţei împreună, însă actualul iubit al cântăreţei a lipsit

De asemenea, Nick a confirmat că el şi Mariah şi-au petrecut Ziua Recunoştinţei împreună, de dragul copiilor lor, pe care încearcă să-i facă tot timpul prioritatea numărul 1 în viaţa lor. ”Este o sărbătoare de familie, iar noi vom fi întotdeauna o familie.”, i-a mărturisit Nick lui Ellen.

Nick a făcut şi o dezvăluire interesantă despre viaţa lui intimă. Acesta a declarat că nu e pregătit pentru a avea o nouă relaţie amoroasă, asta deşi noi l-am văzut zilele trecute cu fosta nevastă a lui Eddie Murphy. ”Nu sunt pregătit pentru asta.”, a răspuns Nick atunci când Ellen l-a întrebat dacă are o nouă iubire.

Nick Cannon şi Nicole Murphy au fost văzuţi luând masa împreună şi apoi intrând într-un magazin de mobilă

Cu toate acestea, Nick a dezvăluit că nu duce lipsă de atenţie din partea femeilor: ”Nu aş putea spune că-mi dau întâlnire. Adică, am prietene şi petrecem timpul împreună, însă nu sunt pregătit pentru nimic serios”, a spus Nick în încheierea acestui interviu.