Fostul soţ al Stelei Popescu revoltat pe fiica artistei! ”I-a lăsat o avere, dar nu-i dă de pomană, nu-i îngrijeşte mormântul!”

23 aprilie, 2021
1 doinita maximilian fiica stela popescu 24416400 jpg jpeg

Stela Popescu a plecat dintre noi acum trei ani, în urma unui perfid accident vascular cerebral.

Lumea teatrului a rămas mult mai săracă în urma acestei pierderi şi ne este dor de ea.

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani.

Deşi juca în comedii şi râdea mereu, Stela era singură. În urma sa a rămas o fiică adoptivă, Doina Maximilian. Ea a fost cea care a găsit-o pe marea actriţă moartă în casă.

După trei ani de la moartea sa, fostul soţ al Stelei Popescu a făcut câteva declaraţii incendiare în exclusivitate pentru Impact.ro.

Dan Puican a declarat jurnaliştilor de la acest site că este profund dezamăgit şi îndurerat că Doina Maximilian nu se îngrijeşte deloc de mormântul mamei sale, că florile sunt aduse doar de fanii artistei şi că deşi a moştenit o avere de la Stela Popescu, nici măcar pomană nu îi face. De asemenea, bărbatul susţine că Doina nu a iubit-o niciodată pe Stela Popescu.

Potrivit lui Dan Puican şi celor de la impact.ro, fiica Stelei Popescu ar fi moştenit un cont de 300.000 de euro, un bloc cu trei etaje, în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, una pe Litoral, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, şi o alta, de peste 250.000 de euro, în Bucureşti. Totodată, Stela Popescu mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk şi câteva terenuri.

Chiar dacă nu a avut copii cu fostul ei soţ, regizorul Puiu Maximilian, Stela Popescu a fost de acord să o adopte pe fata cumnatului ei: „N-am vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama“, spunea marea artistă.

Stela Popescu a adoptat-o pe Doiniţa când fata avea doar 15 ani. ”Tatăl meu a fost bolnav. Când m-au văzut pe drumuri, Stela a spus că mă opresc la ei“, afirma Doiniţa în urmă cu mai mulţi ani.

Doiniţa a fost căsatorită cu celebrul actor Radu Gheorghe, cu care are o fată, Stanca. Tânăra este, la rîndul ei, mămica unui băieţel, strănepotul după care Stela Popescu era topită.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg