Fotbaliştii de la Petrolul Ploieşti, într-un calendar incendiar

10 decembrie, 2012

Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti au renunţat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc şi au devenit, pentru o zi, luptători pentru o cauză nobilă.

Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti au renunţat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc şi au devenit, pentru o zi, luptători pentru o cauză nobilă.

La iniţiativa Asociaţiei Comunitare Lupii Galbeni, al cărei fondator este FC Petrolul Ploieşti, sportivii au fost fotografiaţi în ipostaze de antrenament intens, într-un spaţiu nonconformist, iar instantaneele au fost incluse în Calendarul FIGHT CLUB by FC Petrolul Ploieşti 2013.

Adrian Cristea, Hamza Younes, Mircea Bornescu, Laurenţiu Marinescu, Sebastian Achim, Damien Boudjemaa, Soni Mustivar, Gaston Mendy, Antony Nwakaeme-Tony, Constantin Grecu, Jeremy Boklla, Ruben Manasse Enza-Yamissi, Marian Cristescu, Stefano Avogadri, Haubert S Guilherme, Valincius Povilas, VlăduţMorar, Gheorghe Grozav, Vasili Hamutovski, Ovidiu Hoban, Daniel Opriţa, George Galamaz, Carlos Cesar Dos Santos Cesinha şi Ionuţ Neag au pozat la bustul gol sau în maiouri sport, ridicând haltere, făcând flotări, lovind un sac de box sau duelându-se în mişcări de kick-boxing.

Şedinţa foto realizată de Gabriel Hennessey, într-o hală dezafectată, a fost gândită sub conceptul de “Fight Club” şi îi prezintă pe fotbalişti într-o nouă ipostază.

Proiectul are scop caritabil, sumele de bani din vânzarea calendarului urmând să fie donate unor copii talentaţi cu situaţie financiară precară, care îşi doresc să facă performanţă în sport.

Este vorba de Ana Maria Mateescu (15 ani), vicecampioană la lupte libere cadet, care face sport de la 4 ani la CS Petrolul, Ioan Stănescu (16 ani, vicecampion naţional la ciclism viteză, la rândul lui, face sport la CS Petrolul) şi de Raul Ciungu, de 8 ani, fotbalist care visează să ajungă în echipa naţională.

Click pe următoarea pentru a vedea toate fotografiile cu fotbalişti!

Antony Nwakaeme-Tony

Damien Boudjemaa, Soni Mustivar

Carlos Cesar Dos Santos Cesinha şi Ionuţ Neag

Constantin Grecu

Hamza Younes

Marian Cristescu

Mircea Bornescu

Sebastian Achim

Stefano AvogadriRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg