FOTO Aaron Carter, în lacrimi

19 iulie, 2017
Aaron Carter 2 jpeg

Ce a avut de spus starul de altădată despre arestarea lui în Georgia, sâmbăta trecută, după ce a fost prins conducând în stare de ebrietate?

image

Fanii puştiului simpatic de altădată, ale cărui afişe apăreau în revistele Bravo şi Popocorn au fost dezamăgiţi de apariţia lui recentă în ştiri... în cea mai jalnică stare. Atât el, cât şi iubita lui arată de parcă n-au prea făcut mare lucru în ultimul timp decât că au băut şi s-au drogat. Nu de alta, dar dacă succesul a dispărut... Asupra lui, la momentul arestării, a fost găsită şi marijuana şi instrumentar pentru droguri, iar odată cu el a fost arestată şi iubita lui, Madison Parker.

Aaron, în momentul arestării.

Ei bine, în interviul acordat ET, Aaron a spus printre lacrimi că maşina lui avea nişte probleme, de-asta nu mai conducea drept, nicidecum că ar fi consumat droguri sau alcool. Mai mult, avea foarte mult de condus - şi alesese maşina în locul avionului pe acea distanţă fiindcă, a explicat el, a rămas cu o frică teribilă de zbor după 9/11. "Am cântat în deschiderea concertului lui Michael Jackson pe 9 şi 10 septembrie. Când am plecat, în dimineaţa zilei de 11 septembrie, am urmărit cu toţii înmărmuriţi de peste Râul Hudson cum au fost lovite turnurile. Am văzut oameni în flăcări şi oameni aruncându-se de la etaj", a spus Aaron.

OK, ne-am lămurit de ce a preferat maşina în locul avionului. Dar cum rămâne cu alcoolul şi marijuana? "Eu nu consum alcool deloc", a subliniat el. "Am hernie hiatală, ceea ce înseamnă că n-am voie să beau. Ocazional beau o gură de bere, dar bere cu cel mai scăzut conţinut de alcool. Nu consum tărie. Şi da, aveam marijuana la mine, pe care o iau pe cardul medical, pentru a-mi scădea starea de anxietate şi durerile..." Dar să nu ne oprim aici. Mai urmează ceva... Aaron spune că, în schimb, ia Xanax, Propranolol şi Oxycodon!!!

"Vreau ca oamenii să înţeleagă că sunt om şi fac greşeli ca orice alt om. Dar nu aş risca niciodată viaţa mea sau pe a prietenei mele", a continuat el după această confesiune.

Once upon a time... Aaron, pe vremea când avea succes.

image

Foto: ETRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}