FOTO Acasă la Leonardo DiCaprio: cum arată şi care este povestea casei de suflet a actorului

29 octombrie, 2021
1 profimedia 0630935269 jpg jpeg

Îndrăgostit de Malibu, starul hollywoodian a deţinut cândva patru case aici, cu vedere spre ocean, iar pe aceasta a păstrat-o cel mai mult timp, achiziţionând-o după succesul cu titanic  

Cu siguranţă că, dintre toate proprietăţile din Malibu deţinute de Leonardo DiCaprio, acesta a fost locul lui de suflet, cu o simbolistică aparte. A fost prima lui investiţie substanţială după ce a devenit un star internaţional, graţie succesului cu filmul Titanic. Leo a cumpărat această casă cu trei dormitoare şi două băi în septembrie 1998 pentru suma de 1,6 milioane de dolari. Întinsă pe 164 m2 de spaţiu locuibil, are o terasă generoasă cu vedere splendidă spre ocean, iar dormitorul principal se bucură de propria terasă separată. Stilul curat, aerisit, nepretenţios le-ar putea părea unora prea puţin pentru un star de magnitudinea lui DiCaprio şi ar putea concluziona că acest lux extrem de rezervat s-ar datora faptului că a fost investiţia lui de început, acum 23 de ani. Dar este stilul pe care Leo l-a preferat cel puţin în toate casele lui din Malibu şi ulterior.

       La celelalte proprietăţi din zonă a renunţat în timp: una dintre case a fost vândută în 2009 cu 7,4 milioane de dolari, o alta în 2013, cu 17,4 milioane - iar în 2017 a achiziţionat o a patra proprietate, cu 23 de milioane. Toate au avut pentru el supremul lux al celor mai frumoase vederi spre ocean şi al legăturii directe cu plaja: Leo şi-a dorit să facă doar câţiva paşi din dormitor şi să simtă nisipul sub tălpi. Dintre toate, însă, aceasta nu a părăsit portofoliul lui la fel cum... niciodată nu uiţi prima mare iubire. Aici, actorul a petrecut zile şi nopţi nebune cu gaşca lui care scandalizase Hollywoodul, Pussy Pose, din care făceau parte şi Tobey Maguire, David Blaine, Lukas Haas şi Kevin Connolly. Prieteni dinainte de a cunoaşte succesul, aici au sărbătorit şi triumful financiar al lui Leo odată cu Titanic, în ciuda faptului că ambiţiosul actor a ratat atunci nominalizarea la Oscar la care visa. Starul a primit 2,5 milioane de dolari pentru rolul lui Jack Dawson, dar a negociat în plus 1,8% din încasările totale ale filmului, ceea ce i-a adus în cont 45 de milioane, Titanic fiind pe locul trei în topul filmelor cu cel mai mare succes de box office.

7 profimedia 0630935295 jpg jpeg
8 profimedia 0630935377 jpg jpeg

   

care a locuit aici o bună perioadă, iar asta spune din nou ceva despre valoarea sentimentală a proprietăţii pentru el. Actorul are o legătură extrem de apropiată cu mama sa, care a făcut sacrificii uriaşe pentru a-l creşte singură. După ce a divorţat de George DiCaprio înainte ca Leo să împlinească un an, Irmelin şi-a luat mai multe joburi pentru a-i putea oferi educaţia visată fiului ei. De la condiţiile modeste din copilăria lui şi lupta mamei sale pentru a supravieţui financiar, Leo a simţit că acest mic paradis din Malibu era exact ce merita Irmelin, iar gestul a fost doar o parte din felul cum a simţit să o răsplătească pentru sacrificiile ei.

      Acum, la 46 de ani - şi la 23 de ani de când a devenit proprietarul acestei case, DiCaprio simte că a sosit, în sfârşit, momentul să se despartă de ea, listând-o la vânzare contra sumei de 10 milioane de dolari. Gestul este, din nou, unul simbolic: poate că veşnicul burlac Leo a trecut într-o nouă etapă a vieţii...     

Foto: Profimedia

image


Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg