FOTO Actori răpuşi de abuzul de droguri

5 februarie, 2014
corey monteith 0 jpeg

Duminica trecută, Philip Seymour Hoffman, câştigătorul premiului Oscar pentru filmul Capote, în 2005, a fost găsit mort în propria baie, în apartamentul său din West Village, actorul având încă o seringă inserată în braţul său şi înconjurat de pungi de heroină.

Duminica trecută, Philip Seymour Hoffman, câştigătorul premiului Oscar pentru filmul Capote, în 2005, a fost găsit mort în propria baie, în apartamentul său din West Village, actorul având încă o seringă inserată în braţul său şi înconjurat de pungi de heroină.

Nominalizat de trei ori la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", pentru interpretările de excepţie din filmele "Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Îndoiala/ Doubt" (2008) şi "The Master" (2012), actorul american a mai jucat în "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecţi", "Dragonul Roşu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibilă III", "Synecdoche, New York", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March" şi "Moneyball: Arta de a învinge". Cele mai recente roluri ale sale au fost cele din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Philip Seymour Hoffman avea doar 46 de ani.

A fost cel mai recent deces al unui nume mare din cauza păcătosului abuz de stupefiante. Din păcate însă, lista este lungă…

Cory Monteith (31 ani), în 2013

Actorul canadian Cory Monteith, din serialul de mare succes "Glee", a murit pe 14 iulie 2013, la Vancouver, din cauza unei supradoze de heroină şi alcool, la câteva săptămâni după ce s-a externat de la dezintoxicare. În serialul "Glee", Cory Monteith a interpretat rolul lui Finn Hudson, un jucător de fotbal îndrăgostit de o colegă de liceu (Lea Michele), care cânta în corul şcolii, devenind idolul unei întregi generaţii de adolescenţi.

Heath Ledger (28 ani), în 2008

Actorul australian Heath Ledger a fost găsit mort, în apartamentul său din New York, pe 22 ianuarie 2008, din cauza unei "intoxicaţii acute cu medicamente", printre care antidepresive, analgezice şi anxiolitice, la scurt timp după ce interpretase rolul Jokerului din "Cavalerul negru". De asemenea, Heath Ledger a interpretat rolul unui cowboy homosexual, în filmul "O iubire secretă/ Brokeback Mountain", de Ang Lee, şi care a fost recompensat cu trei premii Oscar.

River Phoenix (23 ani), în 1993

Actorul american River Phoenix a decedat din cauza unui infarct provocat de o supradoză de droguri, pe 31 octombrie, la Hollywood. Pe numele său adevărat River Jude Bottom, River Phoenix a fost, de asemenea, compozitor şi cântăreţ. Acesta a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu filmul "Viaţa pe fugă/ Running on Empty".Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}