FOTO Adam Levine s-a ras în cap! Cum au reacţionat fanii?

14 octombrie, 2015
Adam Levine "She's into me  I think  "Supplied by Instagram com/face to face jpeg

Surpriză de proporţii din partea unuia dintre cei mai râvniţi bărbaţi celebri din lume, solistul trupei Maroon 5, care s-a prezentat luni cu un nou look. Mai exact, chel! Da, Adam Levine şi-a schimbat total imaginea din artist supersexy în jurat serios şi sobru la emisiunea The Voice!

image

Iar fanele lui suspină lung, pe Internet. Mulţi fani sunt trişti. Chiar şi colegii săi, Pharrell, Blake Shelton şi Gwen Stefani, au rămas perplecşi. Cântăreţul country de 39 de ani a şi comentat pe Twitter: “Slavă Domnului că Gandhi e aici… Adam e chel!”. Adam (36) a replicat imediat pe Twitter, având în vedere furtuna de comentarii ale celor care nu i-au înţeles mişcarea îndrăzneaţă, şi nu pare a fi una îmbucurătoare sau amuzantă.

image

“Scuzaţi-mă, dar Lex Luthor era şi el chel. Mi-am “ras” părul. Adică m-am ras pentru că am ales să fac asta. E mare diferenţă, OK?!”. Şi nu este prima oară când face asta… Mentorul de la “The Voice” şi-a mai ras părul în 2012, când a explicat tot pe Twitter. “Uneori e pur şi simplu necesar, e ca un restart emoţional. Va creşte la loc”. Să fie vorba acum tot de o perioadă mai grea pentru chipeşul cântăreţ de 36 de ani? Ne-ndoim că are probleme de cuplu cu modelul Behati Prinsloo, cu care s-a căsătorit în 2014. Sperăm ca lucrurile să revină la normal, iar părul brunetului cel focus să crească la loc cât mai repede.

image

FOTO HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg