FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan, lună de miere în Big Apple

9 septembrie, 2015
IMG 8358 jpeg
image

Au avut una dintre cele mai frumoase nunţi, în mijlocul naturii, şi la scurt timp au plecat în luna de miere. Destinaţia aleasă n-a fost la fel de boemă, dar a fost… la mare înălţime.

Şi asta pentru că cei doi au ales America, mai concret New York (sau Big Apple, cum obişnuiesc să spună americanii), oraşul lor de suflet.

„Am ales New York pentru că este destinaţia noastră preferată şi pentru că atunci când ne-am gândit la asta, am spus într-un glas acelaşi lucru“, a dezvălui Adela pe blogul personal.

image

„Cred că este vacanţa cu cele mai puţine fotografii. Primele 4 zile nu am avut în plimbările noastre nici telefonul, nici aparatul foto. Pur şi simplu, nu am simţit nevoia să facem poze. Ne-am plimbat mult, am fost la câteva spectacole pe Broadway: «Mamma mia», «Fantoma de la Operă», «Fuerta Bruta» etc., am făcut picnic în Central Park, am fost la US Open, am vizitat, am vorbit, am simţit, am trăit… Iar camera noastră cu vedere la Central Park ne-a oferit nopţi magice şi cele mai frumoase poveşti de spus nepoţilor. Am surprins câteva imagini, cu gândul la voi, desigur! Vă îmbrăţişăm cu toată dragostea şi când mai adunăm un calup, vă arătăm!“, le-a mai transmis ea fanilor prin intermediul blogului său.

image

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în luna august a acestui an, după mai mulţi ani de relaţie.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi