FOTO Al cui este acest posterior perfect? N-ai fi zis că poate arăta aşa după ce a născut!

12 august, 2021
21 catrinel menghia sexy in costum de baie dupa nasterea fiicei caroline leon 2 2 jpg jpeg

Ai spune că este corpul unei adolescente, nu al unei femei de 35 de ani, care a devenit mamă după 30 de ani. Ghiceşti despre cine este vorba?

A fost mereu ca trasă prin inel şi şi-a unduit trupul pe cele mai cunoscute podiumuri de modă din lume. De altfel, look-ul ei special i-a asigurat un loc onorant în topul celor mai frumoase femei şi i-a deschis uşile cinematografiei. Unde? În frumoasa Italie, unde a devenit mai cunoscută decât la ea în ţară şi unde a fost nevoită să-şi schimbe un pic numele din buletin.

Dacă nu vă sunt suficiente aceste indicii, aflaţi că provine din Iaşi, are o soră la fel de frumoasă şi de celebră, Lorena, şi că e deja la al doilea ei mariaj - primul soţ era un fost fotbalist, Massimo Brambati, iar actualul este producător de film, Massimiliano di Ludovico.

Cred că v-aţi dat deja seama că vorbim despre inegalabila Catrinel Menghia (35), cea care se recomandă şi Catrinel Marlon, superba româncă pe care o adulează şi italienii, şi newyorkezii şi care, chiar şi după o naştere, rămâne aceeaşi zeiţă a modellingului.

        View this post on Instagram                       A post shared by Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

View this post on Instagram

A post shared by Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

Catrinel a născut în februarie 2019 o mândreţe de fetiţă, Caroline Leon (2), care i-a moştenit toate acele trăsături speciale şi care deja o concurează la capitolul shooting-uri, dovedindu-se naturală şi incredibil de fotogenică.

8 lorena catrinel menghia sexy in costum de baie dupa nasterea fiicei caroline leon 8 jpg jpeg

De altfel, asemănărea micuţei cu cele două surori Menghia este izbitoare în fotografiile postate din vacanţa în Toscana, unde se află acum. "A treia fată Menghia", deşi mult mai ruşinoasă, are aceeaşi alură longilină şi aceeaşi expresie facială deosebită, iar părul ei ondulat o transformă într-o veritabilă păpuşă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg