FOTO Alexandra Dinu, printre starurile de la Hollywood!

27 aprilie, 2015
alexandra dinu unica 2 jpeg

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal, şi nu pare să se oprească aici. Plănuieşte să se mute

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal, şi nu pare să se oprească aici. Plănuieşte să se mute pentru câteva luni la Los Angeles pentru a lua pulsul industriei americane de film, însă mărturiseşte că este momentan destul de reticentă şi că nu cade în mirajul “visului American”.

Actriţa este protagonista unui pictorial retro, realizat de revista Unica. Fotografiile au fost realizate pe străzile din Beverly Hills de celebrul fotograf Edward Aninaru în luna februarie, atunci când Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, desfăşurat chiar în săptămâna premergătoare premiilor Oscar.

În interviul acordat publicaţiei, vedeta povesteşte despre impresia pe care i-a lăsat-o primele contacte cu showbiz-ul de la Hollywood.

„Concurenţa de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunţi cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conştient de ceea ce eşti, trebuie să realizezi că ai încă multe de învăţat şi trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greşit să pleci în America cu vise măreţe, cultivând acel «American Dream». Îţi poţi face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci şi să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoşti stilul de viaţă, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă şi să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect şi nu m-aş vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoşti bine regulile pentru a-ţi gândi următoarea mutare”, a declarat Alexandra Dinu.

image

Alexandra Dinu este, înainte de toate, mama băieţelului ei, căruia i se dedică în totalitate, el fiind reperul ei în viaţă. Mario îi va fi în această perioadă tot timpul alături.

„Nu consider că am fost atât de concentrată pe carieră precum cei mai mulţi dintre colegii mei. Familia a fost prioritatea mea timp de mulţi ani şi este absolut normal, din moment ce am ales să devin mamă. Într-adevăr, mi-am dorit să-mi dezvolt şi cariera, am fost şi sunt ambiţioasă, însă nu a fost niciodată pe primul plan. Această pasiune îţi absoarbe toată fiinta şi, cu cât investeşti mai mult, cu atât rezultatele sunt pe măsura eforturilor tale. În cazul meu, fiind mamă, am ştiut dintotdeauna că sunt anumite lucruri pe care nu le pot face pentru artă. Şi sunt împăcata cu asta. Fiul meu şi responsabilitatea pe care o am faţă de el mă obligă să rămân cu picioarele pe pământ”, mai adaugă Alexandra Dinu.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg