FOTO Alina Eremia, pictorial tematic!

23 februarie, 2015
 dsc7909 pp copy resize jpeg

Alina Eremia, concurentă în acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbăta la Antena 1, a acceptat o nouă provocare: a fost transformată în “Vestitoarea primăverii” de specialiştii de la

Alina Eremia, concurentă în acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbăta la Antena 1, a acceptat o nouă provocare: a fost transformată în “Vestitoarea primăverii” de specialiştii de la Jovsky Studio, hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi make-up artistul Cristina Bârsan.

“Am acceptat provocarea venită din partea prietenului meu, hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul lui, Transformari radicale by Jovsky Studio. Am ales împreună conceptul şedinţei foto, am visat amândoi la temperaturi mai prietenoase şi ne-am gândit să aducem noi primăvara mai repede. Aşa că am pus la cale un shooting în care am pus accentul pe culoare, volum şi luminozitate. Am avut o ţinută Pas du Tout sexy şi romantică potrivită pentru această perioadă a anului când Cupidon îşi aruncă săgeţile”, spune Alina Eremia.

image

“Alina se încadrează în trendul de primăvară – vară. Am ales un joc de volume tocmai pentru a evidenţia şi mai mult degradeul şi luminozitatea din păr. Sezonul acesta se poartă degradeurile naturale, buclele lejere şi lungimea părului de la mediu la lung. Ne-am distrat la şedinţa foto şi ne place să credem că am atras soarele şi vremea frumoasa cu buna dispozitie”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

image

“Am ales să-i fac Alinei un machiaj îndrăzneţ pe nuanţe de albastru, această culoare fiind una din tendinţele pe 2015 în machiaj. Pune în evidenţă irisul căprui- verzui al Alinei şi e foarte potrivit pentru primăvară. Pentru un plus de prospeţime, am folosit un roz satinat pe pomeţi şi tâmple”, adaugă make-up artistul Cristina Barsan.

Şedinţa foto a fost realizată de The Storyalist.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg