FOTO & VIDEO Ce rochie de mireasă a avut Anca Neacşu?

19 iunie, 2012
168535 351212904952192 1168489149 n jpeg

Fosta membră a trupei ASIA s-a căsătorit civil în Turcia cu Serkan Yaman, dar petrecerea de nuntă a făcut-o în România, weekendul trecut.

Fosta membră a trupei ASIA s-a căsătorit civil în Turcia cu Serkan Yaman, dar petrecerea de nuntă a făcut-o în România, weekendul trecut.

După ce şi-au spus „Da“ în faţa unui ofiţer de stare civilă din Turcia, în largul mării, pe un iaht de lux, Anca Neacşu şi omul de afaceri de origine turcă Serkan Yaman au dat o mare petrecere în România.

image
image

De la restaurantul Royal President Ballroom din Bragadiru, decorat cu alb şi mov, nu au lipsit acordeonul, dansul şi aranjatul miresei, motiv pentru Anca de a declara că „în afară de dansul găinii, am ţinut toate tradiţiile“.

image

Chiar şi furatul miresei a fost premeditat, dar, pentru a nu-l supăra pe mire (care nu cunoaşte tradiţiile noastre de nuntă), naşa a fost cea care a pus la cale totul, împreună cu dansatoarele Ancăi. Pentru a o răscumpăra, mirele a trebuit să-i scoată jartiera soţiei lui, cu dinţii, în văzul tuturor, să-i facă o declaraţie de dragoste şi să danseze pe piesa lui Joe Cocker, „You can leave your hat on“.

image

Atmosfera a fost întreţinută de Gina Pop, Axinte şi caravana sa şi de dansatoarele Ancăi. Petrecerea încheiat în zori, dar nu înainte ca invitaţii din partea mirelui să danseze pe o melodie tradiţională turcească.

image

vezi aici filmul nunţii lor

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg