FOTO & VIDEO David Hasselhoff a vândut-o pe KITT la licitaţie

28 mai, 2014
knight rider jpeg

Automobilul Pontiac Firebird, fabricat în 1986 şi modificat pentru a semăna cu maşina KITT din serialul de succes din „Knight Rider“, a fost vândută la licitaţie de casa Julien's Auctions.

Automobilul Pontiac Firebird, fabricat în 1986 şi modificat pentru a semăna cu maşina KITT din serialul de succes din „Knight Rider“, a fost vândută la licitaţie de casa Julien's Auctions.

Cine n-a iubit-o pe KITT, maşina inteligentă care putea să vorbească şi partenera lui David Hasselhoff în serialul „Knight Rider“?

image

Un duplicat al acesteia, mai precis un Pontiac Firebird din 1986, modificat pentru a semăna cu automobilul asistat de computer Knight Industries Two Thousand (KITT), a fost primit cadou de Hasselhoff de la un fan.

image

În luna aprilie, actorul a decis să vândă acest supercar la licitaţie pentru a sprijini organizaţia caritabilă Starlight Children's Foundation.

image

Recent, David Hasselhoff a dezvăluit că maşina a fost cumpărată de un pasionat de automobile din Turcia.

image

„Nu-mi vine să cred că (serialul, n.r.) «Knight Rider» a influenţat atâţia oameni într-un mod atât de pozitiv. Tocmai mi-am vândut maşina cu 150.000 de dolari unui tip din Turcia“, a dezvăluit Hasselhof în timpul unui discurs pe care l-a ţinut sâmbătă în faţa grupului de dezbateri Cambridge Union, în Anglia.

Automobilul KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat casei de licitaţii Julien's Auctions' Hollywood Legends, pentru licitaţiile pe care le va organiza în 2014. Printre celelalte obiecte donate de actor se numără o motocicletă Harley-Davidson, premii muzicale primite de-a lungul timpului, o vestă de salvare de pe platoul de filmare a serialului "Salvamarii/ Baywatch" şi o chitară acustică.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg