FOTO & VIDEO Michelle Obama o dă pe hip-hop

15 august, 2013
michelle obama lets move 2nd anniversary tour february 9 2012 jpeg

Prima Doamnă a Americii dovedeşte încă o dată că e o femeie modernă şi se foloseşte de muzica tinerilor pentru a promova stilul de viaţă sănătos, prin intermediul albumului „Songs for A Healthier America“.

Prima Doamnă a Americii dovedeşte încă o dată că e o femeie modernă şi se foloseşte de muzica tinerilor pentru a promova stilul de viaţă sănătos, prin intermediul albumului „Songs for A Healthier America“.

Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei „Everybody“, primul single extras de pe acest album, care va ajunge în magazine în luna septembrie.

Michelle Obama promovează de mulţi ani o campanie la nivel naţional, intitulată „Let's Move“, care vizează introducerea stilului de viaţă sănătos în rândul tinerilor americani.

image

Cântecul

a fost lansat la începutul acestei săptămâni, iar videoclipul său a avut premiera pe site-ul postului NBC, marţi. În clip mai apar

,

şi

.

Albumul „Songs for A Healthier America“ include multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate cu scopul de a-i face pe tinerii americani să ducă o viaţă mai activă şi să devină astfel mai sănătoşi.

image

Deşi nu pare un album tipic de hip-hop, discul conţine toate elementele acestui stil, cu ritmuri caracteristice, versuri care rimează şi multe staruri rap care colaborează pentru a susţine o cauză comună.

Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

image

Foto: Reuters, letsmove.govRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg