FOTO Anda Adam a avut o nuntă de vis

8 iunie, 2015
rp 11390266 939647066093919 4805656962832199819 n jpg jpeg

Zi emoţionantă pentru cântăreaţă şi iubitul ei! După aproape un an de când s-au cunoscut, cei doi şi-au unit, duminică, destinele, în cadrul unui eveniment grandios la care au participat 400 de persoane.

Zi emoţionantă pentru cântăreaţă şi iubitul ei! După aproape un an de când s-au cunoscut, cei doi şi-au unit, duminică, destinele, în cadrul unui eveniment grandios la care au participat 400 de persoane.

Radiind de fericire şi ţinându-se permanent de mână, Anda Adam (34) şi Sorin Andrei (29) şi-au oficializat ieri relaţia, la Snagov.

Cei doi au fost aşteptaţi să sosească la Vila 23 de la Snagov, unde primarul Snagovului, Marian Oancea, a oficiat ceremonia civilă.

Uite ce rochie de mireasă a purtat Anda Adam

image
image
image

În jurul 18.00, mirii au ajung la biserică, însoţiţi de domnişoarele (Xonia, Cristina, Claudia şi Roxana) şi cavalerii de onoare şi de naşii Mihaela şi Nicu Gheară.

image

Extrem de emoţionată, Anda Adam şi-a stăpânit cu greu lacrimile şi a mărturisit că este cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

Uite cât a costat nunta Andei Adam

Pe durata întregii zile, cântăreaţa a îmbrăcat două rochii de mireasă. Una stil prinţesă, pe care a purtat-o la cununia civilă şi la cea religioasă, care a costat 4.000 de euro şi la care a asortat pantofi din piele de şarpe cu pene de struţ, dar şi una scurtă, pentru petrecere.

image

Costumul mirelui, marca spaniolă Felix Ramiro, a costat 3.000 de euro.

De asemenea, verighetele cu diamante au costat 15.000 de euro, în timp ce papioanele muzicale pe care invitaţii le-au primit ca mărturii au costat alte 4.000 de euro.

image

Buchetul şi aranjamentele florale au fost realizate din flori albe, mireasa dorindu-şi o nuntă all white.

image

Locaţie de vis pentru nunta Andei Adam

Petrecerea a avut loc tot la Vila 23, o zonă de lux cu piscină, situată pe malul Snagovului.

image
image

Mireasa şi-a dorit să aibă parte de-un decor de basm, aşa că organizatorii s-au străduit să-i realizeze un interior ca de cleştar.

image

Meniul a fost unul sofisticat, realizat de celebrul chef Antonio Passarelli, care a pregătit aproape 30 de feluri de mâncare, printre care preparate cu somon şi caviar, brânzeturi fine, vită cu trufe şi parmezan, fructe mare, file de lup de mare şi alte delicatese.

Tortul miresei a fost de culoare argintie, cu o înălţime de 85 de cm, pe cinci niveluri, şi cu iniţialele mirilor inscripţionate pe el.

image

Cu acest prilej, Anda Adam şi-a reunit familia, care a venit special de peste mări şi ţări pentru a asista la nunta ei. Tatăl cântăreţei a venit tocmai din Australia, iar mama sa din America.

image

Printre cei 400 de invitaţi s-au numărat vedete precum Andra şi Cătălin Măruţă, Antonia, Lora, Pepe, Jorge, Tania Budi, Rita Mureşan, Laura şi Mihai Gruia (ex-Akcent/Two), CRBL, Dan Bittman, Dorian Popa, Dani Oţil, Răzvan Simion, Ştefan Stan, Flick, Răzvan Popescu (Zu), Alina Puşcaş, Xonia, Marcel Pavel, Romică Ţociu, What's Up şi Crina Mardare.

vezi aici galeria foto completă

image

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg