FOTO Andreea Esca a întâlnit-o pe Salma Hayek la Cannes

18 mai, 2015
10410335 846006675481022 6155031032938705246 n jpeg

Festivalul de Film de pe Croazetă prilejuiteşte cele mai inedite apariţii pe covorul roşu, dar şi cele mai neaşteptate întâlniri, fie în sălile de cinema, fie în hotelurile unde sunt cazate starurile. Iată una dintre ele.

Festivalul de Film de pe Croazetă prilejuiteşte cele mai inedite apariţii pe covorul roşu, dar şi cele mai neaşteptate întâlniri, fie în sălile de cinema, fie în hotelurile unde sunt cazate starurile. Iată una dintre ele.

Prezentă anul acesta la cea 68-as de-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, Andreea Esca a fost „reporter de serviciu” pentru Ştirile Pro TV.

image

„Cannes, în perioada Festivalului de Film, este o experienţă ce trebuie trăită măcar o dată în viaţă“, crede vedeta Ştirilor Pro TV, care a luat pulsul celui mai important eveniment cinematografic european.

În Capitala Filmului francez, Andreea Esca l-a intervievat pe Radu Muntean, al cărui film „Un etaj mai jos” a avut premiera în cadrul festivalului.

image

„Cu echipa alături de care lucrează de mai bine de 10 ani, Munteanu a devenit un obişnuit al acestui Festival, iar asta nu poate decât să ne fac foarte mândri“, afirmă Andreea Esca.

image

Apoi, a urmat „Women in motion“, conferinţa Salmei Hayek, pe care Andreea Esca a întâlnit-o... la ieşirea din liftul hotelului Majestic, unde ea cazată. „E foarte frumoasă şi de foarte aproape, dar mai scundă ca mine… La asta chiar nu mă aşteptam!“, a povestit ştirista pentru one.ro.

image

„Sunt o actriţă jumătate mexicană, jumătate libaneză, femeie şi am 48 de ani. Deci tot ce poate fi mai rău! Cu toate acestea, nu mă dau bătută să lupt pentru ca femeile din cinematografie să aibă aceleaşi şanse ca bărbaţii. Nu mai putem accepta ca actorul din rolul principal să aibă mereu un salariu mai mare pentru că e bărbat, un cuvânt greu de spus în alegerea partenerei şi a replicilor“, a spicuit Andreea Esca din discursul Salmei Hayek.

După această întâlnire de gradul 3, Andreea a mers la vizionarea peliculei „Mia Madre“, cu John Turturro, apariţia ei pe covorul roşu fiind una memorabilă.

image
image
image

Ieri, Andreea Esca şi-a luat „La revedere!” de la însoritul Cannes, dar i-a spus „Pe curând!” Franţei, ţara natală a soţului său, Alexandre Eram.

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}