FOTO Andreea Raicu a recunoscut, în sfârşit, că a apelat la Photoshop

3 februarie, 2015
10917835 10152974465438433 54493094508510758 n jpeg

Pentru prima dată, vedeta vorbeşte deschis despre propriile-i defecte fizice şi complexe, precum şi despre obsesia ei de a-i fi modificate pozele, pentru a arăta cât mai bine.

Pentru prima dată, vedeta vorbeşte deschis despre propriile-i defecte fizice şi complexe, precum şi despre obsesia ei de a-i fi modificate pozele, pentru a arăta cât mai bine.

Nu e prima vedetă care insistă ca fotografiile ei să fie prelucrate pe calculator, pentru ca defetele-i fizice să-i fie estompate sau chiar şterse dintr-un… click. Însă e una dintre puţinele vedete care, se pare, a ajuns la maturitatea de-a recunoaşte că a apelat la astfel de artificii şi care acum îşi acceptă cu seninătate chipul aşa cum este el, lăsat de mama natură.

Dar iată-i destănuirea:

„Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea că am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare“, spune Andreea Raicu pe blogul său.

image

„Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor. Paradoxal, presă «colorată» din când în când mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transformat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu“.

„Am trecut prin mai multe complexe: a fost perioada «sunt prea slabă», apoi perioada «am şoldurile prea late» şi totul a culminat cu «am pungi sub ochi»“, recunoaşte Andreea, pentru prima oară public.

image

„Când eram mai mică şi mai neîncrezătoare, îmi era groază să ies pe stradă nemachiată! Dezvoltasem o obsesie pentru Photoshop: după toate shootingurile la care luam parte, voiam ca toate pozele, dar absolut toate să fie modificate! Şi voiam sa corecteze puţin aici, puţin acolo până când, din puţin în puţin, ajungeam să nu mai fiu eu. Eram perfectă, dar nu eram eu! Pur şi simplu!“, mărturiseşte în premieră vedeta.

image

„Problema era însă doar în capul meu. Realitatea era simplă: eu m-am născut cu pungi sub ochi. Nimic mai grav! Ani de zile m-am gândit să le operez, dar aşa de frică îmi era de durerea prin care trebuia să trec, încât am tot amânat. Nu am putut niciodată să mă obişnuiesc cu gândul că îmi voi modifica faţa, că de bună voie să mă duc la un medic să imi înfigă nişte ace în faţă, să mă taie, să mă doară…“, povesteşte ea despre cea mai cruntă temere a sa.

image

„Nu, nu puteam face aşa ceva! Bine că teama asta de medic a fost mai puternică decât mine! Pentru că nu regret deloc că nu am făcut acea operaţie. Am rezolvat problema muuult, mult mai uşor: am acceptat că sunt o femeie cu acest gen de conformaţie!“.

Cum? Iată soluţia:

„Am realizat că le pot diminua cu ajutorul unui stil de viaţă sănătos – dorm mai mult, beau mult mai mult apă (cu cât suntem mai hidratate, cu atât pielea e mai elastică şi capătă un aspect mai sănătos), mănânc cumpătat. Rezultatele au apărut imediat: cu cât am fost mai împăcată cu trupul meu, cu cât am avut mai multă grija de el şi cu cât mi-a plăcut mai mult, cu atât m-au plăcut mai mult şi cei din jur“, a mai spus Andreea pe blogul său.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE