FOTO Anne Hathaway, cât pe ce să se înece în apele din Hawaii

10 ianuarie, 2014

Fotografii care vânează vedetele pe plajele din Hawaii au prins, fără să vrea, şi un moment de panică reală, a cărui victimă a fost simpatica actriţă Anne Hathaway. În timp ce înota la ceva distanţă de ţărmul plajei din Oahu, Anne

Fotografii care vânează vedetele pe plajele din Hawaii au prins, fără să vrea, şi un moment de panică reală, a cărui victimă a fost simpatica actriţă Anne Hathaway.

În timp ce înota la ceva distanţă de ţărmul plajei din Oahu, Anne a fost prinsă în vâltoarea creată de curenţii puternici ai oceanului şi aproape că a fost trasă la fund. Din fericire, actriţa a reuşit să se menţină la suprafaţă şi să strige după ajutor, fiind ajunsă în cele din urmă de un surfer care se afla în apropiere şi ajutată să ajungă la mal.

Soţul actriţei, Adam Shulman, a fost fotografiat şi el agitându-se la mal, însă pozele nu-l arată intrând în apă pentru a-şi ajuta soţia, ceea ce ne face să presupunem că actorul probabil că nu ştie să înoate.

Acesta s-a comportat însă admirabil cu vedeta, după ce aceasta a ajuns în siguranţă pe nisip, curăţându-i rănile de pe picioare şi pansând-o.

Vezi aici imaginile cu clipele de groază trăite de Anne!