FOTO Anul transformărilor: cine a slăbit cel mai mult şi cine s-a îngrăşat dramatic?

12 decembrie, 2014
mariah carey 2013 jpeg

2014 a fost şi el asaltat de schimbări: schimbări de imagine, de statut, de carieră... însă cele care ne-au marcat, din lumea celebrităţilor, sunt cele ţin de fizic. Ce vedete au trecut prin schimbări radicale de look, atât la păr, cât şi la faţă sau corp?

2014 a fost şi el asaltat de schimbări: schimbări de imagine, de statut, de carieră... însă cele care ne-au marcat, din lumea celebrităţilor, sunt cele ţin de fizic. Pentru că look-ul este cel care contează în showbiz, dar şi cel care ne-anunţă, de multe ori, că se întâmplă ceva mai mult dincolo de aparenţe! Ce vedete au trecut prin schimbări radicale de look, atât la păr, cât şi la faţă sau corp?

Mariah Carey

Aşa nu! Diva de 44 de ani se află în pragul divorţului şi se vede şi pe chipul ei. Pe lângă faptul că are probleme cu vocea, în concerte, Mariah s-a îngrăşat foarte mult, dar refuză să poarte ţinute pe măsura ei. Trist! Mai jos, în 2013.

image

Lil’Kim

Alt star care s-a schimbat complet la faţă, de această dată chiar din cauza intervenţiilor chirurgicale. Nici n-a negat, ba chiar a motivat cu faptul că toată lumea îşi face, în ziua de azi, operaţii estetice. Mai jos, la final de 2012

image

Renee Zellweger

Actriţa de 45 de ani a atras toată atenţia media asupra ei de când a apărut la o gală exclusivistă din Hollywood, în octombrie, cu faţa diferită. Unii au vorbit despre operaţii estetice nereuşite, în timp ce alţii, inclusiv ea, a recunoscut că îmbătrâneşte frumos şi că pur şi simplu arată mai normal, mai natural, pentru că este fericită pe plan personal şi se focusează pe alte lucruri decât imaginea.

image

Christina Aguilera

Pe de altă parte, această divă a preferat să lupte cu kilogramele şi să ajungă iarăşi la o imagine de mămică sexy. A slăbit zeci de kilograme şi arată incredibil acum, la puţin timp după ce-a născut!

image

Katy Perry

Deţine trofeul de cameleon al lookului, căci a experimentat cu nuanţe de păr nebuneşti de când o ştim. Acum, artista s-a tuns bob şi s-a vopsit în mov cu tentă de marsala. Jos, înainte de schimbare:

image

Faith Hill

Cântăreaţa de 47 de ani a debutat cu un nou look, schimbându-şi coafura într-una pixie, la Gala Premiilor de Muzică Country, anul acesta.

image

Beyoncé

Regina transformării radicale a părului este, însă, soţia lui Jay-Z, care a riscat şi a ales o tunsoare bob.

image

Halle Berry

Actriţă cu tunsoarea veşnic pixie a decis să fie mai feminină şi şi-a lăsat plete. Extensii, de fapt, nu credem că va renunţa la părul scurt.

image

James Franco

Cameleonul masculin când vine vorba de look şi de roluri, actorul Franco este un curajos în toate. Anul acesta a ales să se tundă de tot, pentru un rol, în septembrie.

image


Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg